Jakou plánujete barvu bot na svatbu?

Ahoj nevěsty, jakou plánujete barvu botiček na svatbu? Asi budete většina mít bílé nebo champagne ... já bych chtěla sehnat do barvy kytice - žluté botky. Jen nevím, jestli se mi to povede, trošku si začínám zoufat, i když mám na hledání ještě dost času ... Koukala jsem se už v několika obuvích a opakovaně ... Většinou to není úplně "ono" - to, co bych si představovala ... takže - otázka číslo 1 - jdete do toho někdo se mnou? budete mít jiné boty než klasické bílé? a otázka 2:-) Nemáte někdo tip na nějakou obuv, obchod, outlet, něco... ? díky moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj akte :-) ja mam boticky uz doma a jsou....RUZOVY :-D :-D :-D konecne nekdo, kdo taky planuje barevny!!! O zlutych jsem uvazovala taky, ale nesehnala jsem ;-)
Odpovědět
no tos mě teda moc nepovzbudila :-D o růžových jsem taky uvažovala ;-) ale pak jsme se rozhodli pro žlutou ... botičky máš nádherný!! :-) odkud jsou?
Odpovědět
Profilova fotka
wewewe besexy cezet :-D jestli budes koukat, tak se nelekni, vypada to jak obchod pro lehky devcata :-D :-D
Odpovědět
jejda, ještě žes mě upozornila, já bych se jinak asi fakt lekla :-D
Odpovědět
ja koupila dvoje ivory, a ted toho lituju, ja bych chtela ruzovy nebo broskvovy :-D pozde, uklidnuju se ze jtejne nepujdou videt :-D ale kdybych se rozhodovala ted tak bych si urcite taky barevny koupila!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
bou, zavidis, co? ruzovy a jeste na podpatku :-D ale ja te je necham aspon vyzkouset, jo? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
akte a jak by mely vypadat? syte zluty, svetle zluty, vysoky, nizky, paskovy, uzavreny, leskly, matny...kdybych na neco narazila at ti na ne hodim odkaz :-D
Odpovědět
no ... ted jsem do alba priprav dala dvoje, ktery se mi libi ... takze idealne - vepredu dirku na palecek:-) anebo klidne paskovy, citronove zluty, syty, nic vyblityho;-) taky by se mi nejvic libily kdyby byly potazeny latkou, ale tak narocna uz se bojim byt;-) diky za asistenci ;-) bouncig: mas krasne album priprav, pekna inspirace, zjevne americke stranky:-) to je fajn... :-)
Odpovědět
jo a taky dulezita podminka: prizniva cena :-D ja podpatky vubec nenosim... takze je pak asi nevyuziju... tak za ne nechci moc utracet, no. treba botky na ty sexy strance jsou uz dost drahy na muj vkus. jo a teda podpatek ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja uz jsem taky zacala trenovat...za kocarkem toho na podpatcich prece jen moc nenabeham, tak at mi po peti minutach neupadnou nohy :-D
Odpovědět
ak: jak zlutou moc nemusim, tak ty veci co mas v albu jsou moc pekny x-) a ty botky taky x-)
Odpovědět
majatob- ty mas decko?? =-) =-) ja chci boty zlaty, stribrny, nebo ivory, s bilejma nevim co bych delala po veselici :-)
Odpovědět
Článek se načítá
rosi: maja je stara kojna :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, přidávám se k vám - moje botičky jsou červené - ne žádné vínové, ale jasně červené, někde jsem četla, že se té barvičce říká ferrari, klidně mrkněte do alba.o)
Odpovědět
:-D :-D :-D mozna ale budu mit boty bily, pac je maji u nas v outletu nextu jen za 100 :-)) satenovy lodičky přesně v my velikosti, no nekup to 8-)
Odpovědět
elishka - hej to jsem taky zvažovala! teda jak vidim ty tvoje, tak možná ještě zvažuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ros, jj mam a brzo snad bude dalsi...musim rodit aj za boucing, kdyz se k tomu ona nema :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
u mě to bylo dost neplánované, zkoušela jsem si šatičky a narychlo šáhla po prvních lodičkách (zrovna tyhle červené) a řekla jsem si no tak to je přesně ono!!! - doladím to jen kyticí ve stejné barvě (jednoduchá jen růže)
Odpovědět
Profilova fotka
akte a co se koupit pres ebay? koukala jsem,ze tam je spooousta zlutych bot a za par korun aj s postovnym... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já je koupila v Deichmannovi ve výprodeji za 299,- Kč
Odpovědět
maja - jeeee a co mas za detatko a jak se menuje a jaky nosi boty :-D at me nesmaznou, ze to neni k tematu :-D :-D
Odpovědět
tak ja touzim taky po barevnych botkach :-) cerveny, aby sly ke kytce :-) mam kratky saty, tak by byly hodne videt :-D ale teda pritel je trosku konzervativni, tak se mu to moc nezda..tak jeste uvidim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
akte, jsi tu jeste? nasla jsem nejaky zlutoucky boticky :-D ros, mam Tobiase, ma rok a nosi boticky Bobas :-D
Odpovědět
jsem! :-) posli mi to do zpravy! k tomu ebay ... jako maj tam dost veci ... jen se trochu bojim te velikosti, nejsem na takovy lodicky zvykla, tak nemam vyzkousenou velikost. normalne mam 39 ale balerinky mam treba 38 ... a kazda znacka to ma trochu jinak, no, tak se bojim riskovat...
Odpovědět
Profilova fotka
akte, dala jsem do alba, co jsem nasla, tak se koukni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem objednavala taky pres internet, vetsinou maji uvedenou aj delku boty a tak, takze muzes pomerit a doufat, ze sedne :-D ikdyz ja jsem teda prodelala lehkou zastavu srdce, kdyz jsem je vybalila, vcela natesena pokusila navlict na nohu a zjistila jsem ze jsou brutalne uzky pres prsty, ze je tam asi nedostanu... :-N no, dostala...a nastesti uz trochu povolily a ja si zvykla na odumrely prsty :-D
Odpovědět
diky moc, libi se mi ty treti, ty jsou bezva, jen uz nevim, kde jsem je videla :-D odkud jsou?
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni se na quelle cezet a hledej ;-) byly kolem 700 nebo 800 :-)
Odpovědět
ak : jeste mrkni na http://shop.ebay.co.uk/items/__yellow...
Odpovědět
Profilova fotka
akte, ty jsou hezky, co jsi ted pridala do alba x-) x-) x-) kde jsi je nasla? ty by se mi taky libily :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?