Jaké boty na svatbu v zimě?

Profilova fotka
Milé nevěsty a mladé paní. Budu se vdávat v březnu, pravděpodobně na sněhu, a rozhodně v nevytápěném prostoru. Máte nějaký nápad jaké boty vybrat? Kozačky, nějaké pěkné sněhule? Nebo uzavřené střevíce se zajímavými punčocháči? Máte nějakou zkušenost? Jak byste to řešily? Díky moc. :-)
Odpovědět
Byla jsem kamarádce na svatbě 12 března 2011 a bylo cca 17 stupnů, po sněhu logicky ani památka. V tomto datu může být už klasické jaro nebo i ten sníh...Připravila bych si plné lodičky, ty by byly universální na obojí počasí..Pokud by čistě náhodou bylo opravdu hodně sněhu tak bych si na poslední chvíli nějaké vyšší boty pořídila,myslím, že nemusí být takový problém bílé kozačky řekněme týden dopředu sehnat
Odpovědět
Profilova fotka
@rilwen mám svatbu 16.března a mám lodičky s plnou špičkou,a samodržící silonkové punčocháče,nepředpokládám že bude sníh, ale čekám zimu,budu mít kožíšek, minulý rok 16. března mrzlo!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som sa vydávala, keď padal prvý zimný sneh. V kostole som mala som obuté biele čižmy a v sále som sa prezula do črievičiek s plnou špičkou. Ale aj v čižmách bolo fajn :)
Odpovědět
Čižmám by som sa vyhla, pretože nájsť vkusné biele je zázrak, ak nie nemožné. Skôr by som zvolila uzavreté lodičky a teplejšie pančušky. Ale nepíšeš, akej dĺžky budeš mať šaty :-)
Odpovědět
@rilwen Když nebude sníh, tak můžeš lodičky s uzavřenou špičkou nejlépe, ať ti nemrznou prstíky. :-D Jinak svatební kozačky nebo nějaké pěkné bílé kozačky/teda podle barvy, v které je chceš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx nad lodičkami s uzavřenou špičkou uvažuju (byly by asi oranžové). Ale zase na druhou stranu - do kozaček by se daly umístit teplé ponožky... ,-)
Odpovědět
@rilwen Uvidíš, může se stát, že v březnu už bude počasí ok.....zatím to se zimou moc nevypadá. Pokud teda neuhodí v plném rozsahu po vánocích, ale doporučuji pokud si vezmeš kozačky, vyber dobře co sednou i s ponožkami, protože mám zkušenost, že pokud s teplou ponožkou je noha v kozačkách hodně napevno/těsně, tak je pak větší kosa. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx Jasně, budu to muset nechat na poslední chvíli. Vyhrožovali nám ale, že tam vždycky bývá hodně sněhu. S majitelkou místa, kde se budeme brát, jsme nejdéle a nejpodrobněji probírali, jak nám protáhnou cestu a kolik traktorů na to bude potřeba. :-D Určitě je horší mít zmáčklou nohu v tlustých ponožkách, než volnou v tenkých....
Odpovědět
@rilwen tak to by bylo tak na kozačky až pod zadek. :-D Tak snad to počasí výjde, ale pokud bude sníh, tak ty kozačky budou optimální. V dnešní době je i pěkný výběr, takže jsem si jistá, že i v kozačkách na svatbě budeš kočka a uděláš parádu. :-)
Odpovědět
Mně se libí nevěsty v bílých sněhulkách nejlépe s kožíškem :-)
Odpovědět
Já se vdávala v únoru, sníh už nebyl, ale bílé kozačky byly fajn, protože obřad i focení bylo venku. A pak při dražení podvazku to vypadalo pěkně sexy :-) Náhodou je zrovna prodávám, neměla bys zájem?
Odpovědět

Odpovědět
Článek se načítá
alebo také...
Odpovědět
Profilova fotka
@velrypka Ahoj, na mě jsou moc velké. Ale teda ta fotka s podvazky...! Prostě super!
Odpovědět
Profilova fotka
@torpen Parádní. Kde se dají koupit?
Odpovědět
@torpen tak ty jsou luxusní. Kde se dají tak parádní kozačky koupit?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som sa vydávala 12.12.2012 a mala som tieto čižmy. Keďže sú v kombinácii s čiernou, zladila som kyticu, šaty, nechty aj vlasy, takže všade sa jemne odzrkadlila tá čierna.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@rilwen @jennyexx Děvčata, ty první se dají sehnat tady: http://www.super-obleceni.cz/product/... a ty druhé jsem našla na diskuzním fóru www.omlazeni.cz a google mi vyhodil pouze omlazení a nějaký blog.....https://www.google.cz/search?hl=cs&tbo=d&q=b%C3%ADl%C3%A9+koza%C4%8Dky&tbm=isch&tbs=simg:CAQSWRpXCxCo1NgEGgIICgwLELCMpwgaMAouCAESCPsHnwfwB9cGGiCXV1-a51eYmnBYXMOOh2Z17XB1aienaJhaBVxl16mxmQwLEI6u_1ggaCgoICAESBNVhQ7AM&sa=X&ei=wQ7SUN3bJoTptQa8j4HIDQ&ved=0CCgQwg4&biw=1360&bih=639...tak se jedině poptat tam. :-)
Odpovědět
@torpen Ty druhé. Ty jsou perfektní. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?