Jaké botky jste měly na svatbě?

Profilova fotka
Obuv pro mě bude asi velký problém....měřím 163 cm, takže z každé strany slyším, že bych měla mít podpatky, ale já je vůbec nenosím. Zase si říkám, že pro jednou bych to mohla vydržet....balerínky se mi nezdají tak moc svatební a botasky byly rovnou zamítnuty. :-D Tak nevím...ještě je varianta, že na obřad a focení podpatky a na zábavu potom balerínky...Jak jste to měly nebo budete mít vy?? :-)
Odpovědět
1
2
Tak můžeš si koupit boty na podpatku a vydržet to v nich jen třeba na focení atd. a nebo se na ně úplně vykašlat. Já ještě ohledně bot rozhodnutá nejsem, spíš co mi padne do oka. Uvažuju jak o balerinkách, tak dokonce o nějakých krásných elegantních sandálkách. ;)
Odpovědět
Ahoj, já si budu nechávat šít svatební taneční boty na míru (firma Akces, najdi si webovky) s vyměkčenou úpravou stélky a univerzální podrážkou. Taneční boty jsou hrozně pohodlné a poddajné, můžeš si tam navolit i výšku podpatku (klidně 3 cm i méně), barvu, materiál, typ špičky a pod. Už odtud mám jedny taneční boty a jsem maximálně spokojená, takže svatební botky si taky nechám dělat přímo u nich ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hoju Sandálky jsem taky viděla krásné :-) Na ty jsem úplně zapomněla...
Odpovědět
Já nosím podpatky běžné a tak si je beru i na svatbu, ale v záloze budu mít i pohodlnější botky bez podpatku, buď balerinky nebo sandálky. Určitě nemá smysl se do podpatků nutit, ale je to společenská obuv. Nemusíš mít vysoký podpatek, ale asi bych se vyhnula takovým těm 2-3 cm, to většinou vypadá příšerně. Pohodlně se dá chodit v těch šesti centimetrech a už to vypadá dobře. Ale chce to trénovat, ne si ty boty vzít poprvé na svatbu, chce to je rozchodit.
Odpovědět
@nemcovakn Mě přijdou sandálky ke svatebním šatům, klidně už na obřad, moc romantické a budí to ve mě dojem takové pohody. Ae musí se samozřejmě hodit k šatům, ke každým asi nepůjdou.
Odpovědět
Profilova fotka
@hoju Já jsem právě tady natrefila na tyhle a líbí se mi :-)
Odpovědět
@nemcovakn Och... tak ty by se mi líbily :-N . A máš už šaty? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hoju Právě ještě nemám, ale hodně se mi líbí s krajkou a k těm by se moc ty sandálky nehodily :-( No uvidím u čeho skončím :-D
Odpovědět
měřím také 163cm, podpadky budu mít pouze na obřad, možná na nějakou fotku, ale pak jedině baleríny :)
Odpovědět
@nemcovakn Já jsem hodně viděla na internetu sandálky ke krajkovaným šatům, ale krátkým. Nebo k takovým dlouhým bohémským krajkovaným šatům, jestli víš co myslím, žádná klasika jako je korzet a kruh... Asi až vybereš ty nej šatičky, tak budeš mít víc jasno :). Mimochodem já měřím 158 cm a podpatky u mě na 99% nehrozí, nechci trpět a hlavně se zabít :D.
Odpovědět
@nemcovakn Kde se dají sehnat? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amy01 Popravdě vůbec nevím...jen jsem si je uložila pro inspiraci :-N
Odpovědět
Článek se načítá
tak ty jsou úžasný kdyyby někdo věděl kde je sehnat tak napiště, přesně nějaké takové si představuju měřím 178 cm takže podpatky jsem zavrhla abych nebyla jako žirafa :-D
Odpovědět
Free shipping 2014 spring and summer sandals sweet flower women sandals size 34-43 comfortable flat flip-flop female sandals Rated 4.6 /5 based on 11 customer reviews 100.0% of buyers enjoyed this product! (11 votes) 13 orders Price: US $17.98 - 21.98 / Pair Bulk Price . Shipping: Free Shippingto Czech Republic via China Post Air Mail Delivery: 15-39 days (ships out within 20 days) . Color: selected .Shoe US Size: 4 4.5 5.5 6 7 8 8.5 9.5 10 11 Holky, tyhle botky se dají objednat......mám už jich několik z těchto stránek.....tak kdo by měl zájem dám odkaz do IP... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já chtěla trochu podpatek,protože moje noha 42 by v botkách bez podpatku vypadala jak lyže a když je trošku podpatek,tak to vypadá mnohém lépe. Balerínky nemám a ani nechci, nevydržím dlouho v rovné podrážce. Já byla ráda že jsem před týdnem našla lodičky na podpatku. Moje velikost a už jsem ani nechtěla dál hledat. Botičky prošlapávám a za tři týdny budu mít zkoušku na plese s botičkama,tak snad to vydržím. Boty chci mít určitě celý den na nohách :-)
Odpovědět
no tak ja budu rada kdyz preziju v botach na podpatku, ale asi by to bylo lepsi mit je na obrad a foceni...a pak urcite na prezutí baleriny........jen nevim, zda se mi chce dat 1500 za nove boty na podpatku, ktere uz nikdy nevyuziju a pochybuju, ze si je nekdo koupi, kdyz budou pouzite (sice jeden den, ale z foceni urco spinave)
Odpovědět
Profilova fotka
Michalusenka: toho, ze pak boty neprodas bych se nebala. Me treba pouzity boty nevadi. Pokud nejsou celokrajkovy, tak se vetsinou daji vycistit. Ja se prvne divala tady na bazar, ale nenasla jsem zadny co by se mi hodily k satum, tak si asi nakonec koupim novy.
Odpovědět
@nemcovakn já jsem to měla jak píšeš. Na obřad a focení podpatky a na zbytek dne baleríny. Myslím, že je to dobrý kompromis :) Stejně jsi během obřadu a focení v takové euforii, že bolest nohou nevnímáš :-)) A
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít určitě na obřad podpadky - 3cm, a zkusím v nich být celý večer, ale pokud už to nepude (celej život nosím měkoučký botasky a na tvrdý boty s tenoučkou podrážkou nejsu zvyklá) tak se přezuju do tanečních botasek... sice furt botasky, ale aspoň celý černý a nevypadaj úplně jako pěst na voko
Odpovědět
Já podpadky taky moc nenosím a bílé boty už vůbec ne. Takže jsem nechěla investovat. Nakonec jsem si koupila pěkné boty za 290Kč u Vietnamců, na jeden den uplně stačí a líbí se mi víc než nabídka v salonech a jsou i pohodlné na to, že mají nějakých 6cm podpatek :-) Snad ten jeden vydrží v celku...
Odpovědět
Profilova fotka
@morsianka Doufám, že to tak bude :-) Právě se mi stalo, že jsem byla na plese a měla jsem malý podpatek, ale botky byly pohodlné a při tancování mi někdo ošklivě šlápl na nohu...ty botky byly otevřené, takže jsem měla celý nárt modrý a nateklý. Ale je pravda, že právě na plese jsem tu bolest nevnímala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dneska byla kupovat botky na svatbu a v rámci euforie jsem si koupila hned dvoje x-) jedny s malinkým podpatkem (tak ty 3 cm) a jedny s větším oboje ve Streetu, měřím 165 cm a netrápím se s nějak extra vysokým podpatkem, myslím, že to za to nestojí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to vyřešilo místo svatby - všude tráva - takže jednoduché sandále s květinou (pod dlouhými šaty stejně nejsou moc vidět) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bílé, hladké a hlavně pohodlné na podpatku :-)
Odpovědět
Hlavně nezapomeňte, že třeba taky kolikrát do šatu je nutný určitý podpatek, abyste si po šatech nešlapali a myslet i na rozdíl botů s podpatkem a na večer přezutí nějaké, abyste si zkusily šaty v obou botech
Odpovědět
Profilova fotka
Podpatky taky nenosim, takze jsem mela celou dobu balerinky ze stejneho tartanu jako korzet - perfektne mi ladily k satum a nemusela jsem mit strach, ze se nekde prerazim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@amy01 @hanulik2504 su na dh gate za 28 dolarov http://www.dhgate.com/product/han-edi...
Odpovědět
@radiz Ahoj, kde se dají sehnat takové krásné botky?
Odpovědět
@nambr na obrad beres podpatky a pak balerinky? jak to udelas s delkou satu aby sedela?
Odpovědět
@ckaulik to já jsem taky u sebe zvědavá :( ale co má člověk dělat, když nevydrží v podpatcích?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?