Jak udělat boty "neklouzací"?

Ahoj nevěsty, nemáte nějaký tip nebo nápad, jak udělat boty "neklouzací"? Objednala jsem si svatební lodičky, jsou super, podpadky akorát, ale ta spodní podrážka je z nějaké umělé hmoty, či co je to za materiál a strašně to klouže - objednávala jsem je přes e-shop, tak uvažuju o tom, že je snad i vrátím, protože jsem zvyklá u jiných bot, že ta spodní část je taková jako by pogumovaná, nebo jsou tam nějaké rýhy, aby ty boty tolik neklouzaly, a tady nic takového není.....tak nevím, jestli se dá někde něco koupit, co by se nalepilo na spodní část boty, nevíte? Předem děkuju za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcella01 Kdyz jsem driv tancovala, tak jsme si vzdy nove boty s hladkou kozenou podrazkou poskrabali kartacem, aby neklouzali.. Pak je jeste figl (ale s kratkodobym ucinkem) podrazku namocit, ale nefunguje to na vsechny typy podrazek a mam to vyzkousene jen na tanecni parket, nevim jestli to pomuze i na jine povrchy.
Odpovědět
Já jsem slyšela,že někdo podrážky lakuje lakem na vlasy....ale nemám to odzkoušené...
Odpovědět
Děkuju, zkusím to s tím lakem....kdybych ty boty chtěla náhodou vracet, tak radši zatím nebudu namáčet do vody, ale píšu si, jako eventuální další možnosti :-)
Odpovědět
@marcella01 existuje na to přímo sprej, jmenuje se to něco jako "podrážka ve spreji" nebo "tekutá podrážka" poptala bych se u Batě, tam těch doplňků mají spoustu. Jen se to nastříká a podrážka se stane přilnavou.
Odpovědět
@engele Fakt? tak to díky za tip, o víkendu se vypravím zeptat se k Baťovi :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
zespod nalepit tenkou vrstvu tavnou pistolí a nemělo by to klouzat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sama ted resim tuto otazku,ale nemyslim si,ze tavna pistole to vyresi...ano klouzat to urcite nebude,ale podle me v tom zase neudelas otocku,protoze to nebude klouzat ani trochu,ne? A udelat presne zarovnanoi podrazku bude pekne tezke...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?