Jak "rozchodit " kožené boty? Máte tipy?

holky, poradte, koupila jsem si super boticky, spicate kozene, v obchode mi byly jen tak tak, vetsi velikost nemely no a ted mi prijde ze mi jsou male (na sirku). rikam si, ze je rozchodim a roztahnu ale uz si prestavam verit. nemate nejake zarucene tipy? jsem z toho zoufala.... diky moc
Odpovědět
Babyno, vezmi si na nohy silnější ponožky, ty namoč a choď v nich v botách doma. Je-li to tvoje velikost, do dvou dnů by se měly roztáhnout podle tvé nohy. Nebo se na to dá v obuvi koupit speciální "roztahovací" prostředek na kůži - krém nebo sprej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Len, ja chodit dva dny v mokrych ponozkach, tak mam zanet ledvin jak vysity :-)
Odpovědět
Nejlepší je je ale fakt namočit, ale tan zánět ledvin:( je t fakt existují i napínáky na boty:)
Odpovědět
Profilova fotka
ale fakt ty mokrý ponožky pomáhaj
Odpovědět
No jo, jenomže napínák vám to neroztáhne přesně podle vaší nohy :-( Je to drastické, ale funguje to spolehlivě, ty roztahovací krémy (s těmi vám snad zánět ledvin nehrozí ;-) ) vyzkoušené nemám...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsme zkoušela vzít si tlusté suché ponožky a namočit boty (resp. přetřít mokrým hadříkem, když uschnou, tak znovu) a taky to pomohlo.
Odpovědět
Ahoj, zkus namazat boty nějakým alkoholem (slivovice, vodka), tam, kde je potřebuješ roztáhnout a pak si vem silnější ponožky a zkus je rozchodit (mě to vždycky pomohlo), ale dej pozor, ať je neroztáhneš moc.
Odpovědět
cudlik, a neznici mi ten alkohol boty ?
Odpovědět
Profilova fotka
A ty botky to nezničí, ten alkohol?Snad není nic horšího, jak kdyby mi pak boty smrděly po slivovici.Fuuuj na to jsem alergická. :-S
Odpovědět
leniik, ja taky, slivovici nemuzu ani cejtit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vidím že nás to napadlo obě. ;-)
Odpovědět
Tak možná čistý alkohol z lékárny, já bych se ale bála, že mi na barvené kůži udělá skvrny :-|
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj :) existuje sprej na sroztažení obuvi ... já si předloni koupila botky a na šířku byly dost úzké ... paní mi tehdy doporučila prostředek na roztažení obuvi značka Colloni (nevím jak se to píše) a musím říct, že to funguje a máš jistotu, že ty botičky nezničíš. Je to bezbarv¨é ... stálo tokolem 100,- Kč ...
Odpovědět
Profilova fotka
A jak to funguje? To se nastříká a musíš ty boty pak nosit jak dlouho?Nemám s tím zkušenosti, ale to bude asi nejlepší experimenty bych tak těsně před svatbou už nedělala. ;-)
Odpovědět
veru diky moc, zkusim, to se mi zda nejschudnejci zpusob.
Odpovědět
No vida, to je to, o čem jsem psala hned v prvním příspěvku, jsem ráda, že se našel někdo, kdo s tím má osobní zkušenost :-)
Odpovědět
jo uz jsem to nasla na netu, jmenuje se to collonil ....
Odpovědět
je to úplně jednoduché ... nastříkáš to na místa, která potřebuješ roztáhnou a buď v tom chodíš a nebo to se to prostě snažíš rukama roztáhnout ale já osobně doporučuju chodit ... :) já byla spokojená ... mohla jsem díky tomu botičky nosit :)
Odpovědět
Profilova fotka
já se zeptám dneska v renu jestli něco nemají třeba budou mít i tento. ;-)
Odpovědět
kde se to da koupit ? myslis ze to ma bata ?
Odpovědět
copak leniik taky mas problem s botama ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já ani ne, ale při celodenním chození..asi budu ráda bych to trochu povolila.
Odpovědět
u bati to mají .. tam mi to dokonce doporučovali
Odpovědět
tak jsem si ten collonil koupila a zkousim, zatim to vypada good tak uvidim. ale stve me to,takovych penez ty boty staly a v krame mi sedely, nebo se tak aspon tvarily :-)
Odpovědět
Jéé, to jsou super rady, holky. Určitě se po tom roztahovači poptám a půjdu do toho :) A pokud neseženu, hurá do mokrých ponožek :)
Odpovědět
ahoj vsem ,podavam info, po 2 nastrikani boty rozchozeny :-) 8-)
Odpovědět
Super, gratuluji! :-)
Odpovědět
tak to je skvělý:) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
raadule • 14. júl 2007 o 22:55 Ahoj holky, koupila jsem si úžasný svatební boty, ale ani po občasném cupitání po bytě, chození v nich v ponožkách místo v punčochách a vycpáváním novinama nic nepomáhá. Jsou z kůže, ale nechtějí vůbec povolit. :-( Jak roztahujete botky vy..?
Odpovědět
Raadule, a zkousela jsi v nich chodit v mokrych ponozkach? To by na kozene boty melo zabrat. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?