Jak omotat stuhu svatebních bot, aby nesjížděla?

Mám prosbu, mám tyhle nádherné botičky, ale lámu si hlavu jak tu stuhu omotat kolem nožky aby nesjížděla dolů ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm, to nevím...podle obrázku mi to připadá, že jde o typ stuhy, který prostě klouzat bude. Já bych ji možná rovnou omotala a utáhla kolem kotníku, aby už neměla kam padat.
Odpovědět
podle toho, jak se leskne, tak bych taky řekla, že to bude z materiálu, který bude mít k tomu sklouzávání tendenci.. bohužel netuším, jak zavázat.. asi formou pokus / omyl a zkoušet zkoušet...
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi to jak stuha na baletní piškoty a to bohužel klouže vždycky,takk to asi chce zkoušet
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli to chápu dobře, stuha má být okolo lýtka, je to tak? Klouzat to asi bude v každém případě... Ale co zkusit ve svatební den 1-2 stehy přichytit k punčochám? Netuším, jestli by to šlo a drželo... =-) ale nic jiného mě nenapadá... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mám podobné boty v černé, a když je uvážeš tak, jak je to na obrázku, tedy kolem kotníku, event. kousek nad kotník, a dobře utáhneš, tak to drží. Pokud je závažeš po celé délce lýtka, tak klouzat rozhodně budou.
Odpovědět
Profilova fotka
mě napadl lak na vlasy.... nebo taková ta páska co se používá na oblečení. udrží výstřihy šatů na svojem místě. je to ajko oboustranná lepící páska. dala by se nalepit na jakoby spodní stranu stuhy a přilepit na nohu.... pásku jsem viděla na stránkách se spodním prádlem.
Odpovědět
Já měla letní sandále s podobnou stuhou, i když trochu jinak uchycenou, a uvázané tak jako na obrázku, tedy obmotané na nejužším místě nohy několikrát dokola, to drží dobře, musí se to ale opravdu pevně utáhnout. Jo a nebát se, že se ti ta krásná saténová stužka uzlem pokrčí, to se nedá nic dělat. Uvázané uprostřed lýtka to bude padat. Kdybys to vyloženě chtěla mít převázané přes lýtko, tak bys musela koupit o hodně delší stuhu a zavázat to na jiném úzkém místě, těsně pod kolenem, tam by to taky mělo držet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?