Ivory šaty stříbrné boty

Ahoj holky, prosím chci se vás zeptat, zda se k sobě hodí ivory šaty a k tomu stříbrné botky? Mám velikost 35 a hodně špatně se mi hledají boty. Na bazaru jsem tu objevila moc hezké stříbrné sandálky, ale nevím, zda se k šatům budou hodit... :-( Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, je tu poslední letošní velká sleva svatební obuvi ve Střevících, Spálená 96/27, Praha 1. Až 50% sleva na dámskou svatební obuv nebo poslední vybrané modely za jednotnou cenu 799,- Kč. Více než 90 druhů bílých a champagne svatebních bot ve slevě - zn. MENBUR, HÖGL, GABOR, Peccini nebo Arturo Vicci. Tato exklusivní nabídka platí od pondělí 24. - 29.4.2017. Ve Střevících vám můžeme bez problémů nabídnout střevíčky ve velikosti 34,35. Budete -li kombinovat barvy, ve Střevících radíme nevěstám ladit ivory šaty se zlatou, nude (tělovou) nebo ivory barvou, bílé šaty potom se stříbrnou nebo bílou. Přijeďte se podívat rádi vám poradíme s výběrem. Tým Střevíců.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, my máme ve velikosti 35,5 tyto stříbrné botičky: http://www.zuzanashop.cz/cs/obuvpsani... Bílých střevíčků ve velikosti 35 zde naleznete o poznání více, obuvník vám je přebarví na jakoukoliv barvu :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?