Ivory boty k bílým šatům

Myslíte že to jde k sobě? Popravdě je docela problém najít něco v čistě bílé a našla jsem krásné boty v mírně ivory barvě. Když je to vedle sebe tak je rozdíl vidět. Kamarádky mi řekly, že to k sobě fakt nejde. Jeden člověk mi řekl, že je to jedno. Původně mě ani moc nenapadlo to kombinovat, ale teď jsem viděla několik alb tady, kdy nevěsty mají bílé šaty a ivory boty a ten odstín je vidět jen na fotkách detailu bot. Na ostatních boty vidět nejsou nebo ten rozdíl odstínu zanikne jak je bota malá. Co si o tom myslíte vy ? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@teniskanova Podle mne to na fotkach videt neni pokud nejsou boty a saty hned vedle sebe. ;-) Boty jsou 99 % casu stejne pod satama
Odpovědět
No, on ten rozdíl opravdu jde vidět, boty by vypadaly špinavě. Ale záleží i na délce šat. A taky, jak moc ti na tom záleží. Na fotkách to jde i vyretušovat a myslím, že svatebčané nebudou řešit barvu tvých bot:-) A co neshánět bílé boty, ale v barvě svatby, nebo třeba stříbrné?
Odpovědět
Já mám boty taky ivory a budu mít šaty ve stejné barvě. Ten rozdíl je fakt vidět. Ale záleží na tobě, šaty to zakryjí, ale mně osobně by to vadilo, protože všechno musím mít sladěné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@teniskanova Měla jsem stejný "problém," a věř, že opravdu NIKDO ze svatebčanů nebude řešit odstín tvých bot...
Odpovědět
Diky za nazory;) O stribrnych jsem take premyslela. Jeste to promyslim ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem to naopak - bilé boty k ivory šatům a nikdo to neřešil. Celou dobu byly boty schované pod šaty, vidět byly jen při vystupování z auta a při tanci, kdy jsem si držela vlečku.
Odpovědět
měla jsem bílé šaty a ivory boty a fakt to nikdo neřešil a není to ani vidět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No taky jsem řešila a když jsem si je obula k těm sněhobílým šatům..tak to vypadalo divně. Nakonec jsem sehnala bílé, ale stříbrné jsou taky super..
Odpovědět
Jelikoz mam velikost 41 a potrebovala jsem boty s kulatou spickou a podpatkem cca 7 cm, tak jsem byla rada, ze jsem vubec sehnala bile kozene boty, saty mam ivory a pochybuji, ze si toho nekdo vsimne :-)
Odpovědět
já to taky nakonec přestala řešit....mám boty smetanové, takže sem to pojala tak, že botama ladím do odstínu barvy, ačkoli to nebyl plán ;-) a upřímně - málokdo bude na tvoje boty koukat tak dlouho, aby rozpoznal ten rozdíl. A třeba si chlapi si toho nevšimnou vůbec, pro ně bílé všechno :-D i ivory i smetanová atd. ;-)
Odpovědět
@nervoznizevseho To je pravda, přítel právě když boty přišly říkal, jak jsou krásné a já říkam, že sice krásné ale ivory a já potřebuji bílé. Tak na mě koukal jak na blázna :D Až když jsem to přiložila k bílému tričku tak uznal rozdíl:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?