Hodí se ke svatebním šatům v barvě šampaň bílé boty?

Hodí se k šatům v barvě šampán bílé boty?Kde seženu v okolí Příbrami krémové boty na nízkém podpadku?
Odpovědět
Nehodí
Odpovědět
Ne.
Odpovědět
K champagne šatům bílé botky ještě možná jo, ale naopak už by to moc nešlo.. Záleží hodně na typu jak šatů tak bot. Chtělo by to aspoň foto.
Odpovědět
podmínka je, sladit vždy barvu, tzn. šaty, kabelku, boty a to platí obecně pro jakékoliv oblečení - pro svatbu snad dvojnásob. Zkuste půjčovnu, u nás mají i boty, případně Aukro. Pokud to chcete opravdu mít tip-top, tak k barvě šatů musí být boty.
Odpovědět
nehodí
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na konkretni kombinaci presnych odstinu a materialu, videla jsem nekolik pripadu kdy to vubec nevadilo. Samozrejme zarive bile leskle strevicky s nalestenou plnou spickou budou urcite moc napadne, ale treba matne latkove s otevrenou spickou by podle mne vubec vadit nemeli..
Odpovědět
Raději bych volila béžové, krémové nebo já měla zlaté z butiku Cool. Jde to objednat i přes net. A fajn boty najdeš i na ebay.
Odpovědět
Profilova fotka
bile urcite ne, to by se triskalo, proc nesladit barvu bot s barvou kytky? a nebo volit zlate ci kremove x
Odpovědět
nehodia, ALE ak mas dlhe saty, topanky pod nimi vobec nevidno...schvalne som si presla vsetky nase svadobne fotky a okrem tych umeleckych od fotografa (a tam som mohla byt aj naboso) mi je boty vidno len na 1 fotke, ked tancujem...takze ak su pohodlne, tak smelo do nich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne nehodi. zkus se treba podivat na nejaky internetovy stranky. ja si kupovala boty taky tak... myslim nejak boty-roub nebo nejak podobne
Odpovědět
Profilova fotka
Raději bych vybírala stejné barvy. Šaty pak vypadají jako špinavé
Odpovědět
Profilova fotka
nehodí, ale když nebudou vidět, tak to nevadí :)
Odpovědět
Článek se načítá
Nehodí. Jsou to opravdu hodně rozdílné barvy.
Odpovědět
asi nehodí, i když skoro nejsou vidět náhoda je blbec.... já si botky koupila snad zázračný, nejsou ani řvavě bílý ani šampaň tak něco mezi :) tak ať budou šaty jakýkoliv tak to snad pujde :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?