Converse, balerynky k satum

Profilova fotka
Holky, videla jsem par foto, kde nevetsa nela kvuli pohodli k satum treba converse v barve svatebni dekorace a zenich treba taky. Nemuzu nosit podpatky a ani se v nich nijak pohodove necitim. Je tu nekdo, kdo to resi stejne a nelame si s tim hlavu? Aby treba lidi nerekli, ze jsem kulturni barbar nebo tak. :-)
Odpovědět
Já budu mít bílé a ženich taky. :-D 8-)
Odpovědět
Pokud ti bude vadit , že se to hostům nebude líbit, tak raději do toho nejdi, protože si myslím, že jich bude dost. Abys pak nebyla zklamaná, že nejsi dostatečně obdivovaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@suetreloca na obrad jsem mela lodicky na podpatku a potom na behani balerinky. http://www.beremese.cz/blog/marketaaj...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla balerínky a nemohla si vynachválit! Navíc se daly nosit i po svatbě :-) Pohodlí na svatbě je nadevše, ať si každý říká, co chce, ne?
Odpovědět
na obrad mam podpadky, ale potom nachystane pohodlne boticky.. vuuuubec bych si nelamala hlavu s tim jit v balerinkach k oltari! holky nosi barevne boticky k bilym satum, bile botky k barevnym svatebnim satum, celenky z kvetu - krasne! ale pro nekoho extravagantni, cerne svatebni saty.. proste nestandardniho je na svatbach cim dal vice.. pokud nemas podpadky rada - jdi v botickach bez podpadku.. beztak to pod satama nebude ani poznat (dokud je nenazvednes ;-) )
Odpovědět
Já jdu k oltáři v balerinach :-)
Odpovědět
Záleží i na stylu a místu svatby, třeba na svatbu v kostele bych conversky nebrala. :-D
Odpovědět
taky půjdu v balerínách, ale hlavně z toho důvodu, že jsme s přítelem stejně vysocí a v podpadkách bych byla rázem větší:)
Odpovědět
Měla jsem koupené boty na mírném podpatku a balerínky na přezutí na večer. Ráno v den svatby jsem se nakonec rozhodla že půjdu v balerínkách. Nejlepší rozhodnutí jaké jsem mohla udělat! Žádný stres že někdy zakopnu nebo se mi podvrtne noha (na vysokých botách se necítím). Takže za mě - jedině balerínky ;-) i tak jsem měla po těch skoro 24hodinách na nohou puchýře všude možně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@suetreloca Je Vaše svatba, takže je to zcela na Vás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Známé sundavali sádru z nohy 2 dny před obřadem, noha ještě úplně OK nebyla, ale byla už bez sádry. Botky na podpatku nepřipadaly v úvahu, tak byla v balerínkách. Pod dlouhými šaty jsem si toho vůbec nevšimla.
Odpovědět
Profilova fotka
Super, určitě doporučuji, já měla chvíli holínky :-)))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hodit se to nehodi, ale pokud kasles na klasicka pravidla etikety a odivani, tak te to trapit nemusi. ;-) mne osobne se treba tenisky nebo martensky k romantickym satum nelibi, kdyz uz, tak bych volila aspon nejake lepsi balerinky vhodne na spolecenskou udalost jako je svatba. ale je to kazdeho vec. zalezi i na stylu svatby, jaci jste zalozenim vy dva atd.
Odpovědět
Pokud nechces mit boty na podpatku, tak není co resit, ne? Za me, pokud nemate svatbu v nejakem uvolnenem stylu, tak si porid nejake elegantni balerinky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla tyhle: http://www.ipery.cz/so-real-0015-d2-w... Byly jako papučky, na noze vypadají hezky, v pohodě jsem v nich běhala asi 17 h v kuse. Podpatky nemám ráda, navíc bych byla skoro vyšší jak ženich :-D Boty pro mě byly málo důležité, stejně pod šatama nejsou vidět ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?