Co volíte do bot s uzavřenou špičkou k dlouhým šatům?

Co budete volit do bot s uzavřenou špičkou a dlouhým šatům? Silonky, nadkolenky, podkolenky ..nebo jen takové "silonky" na prsty a patu? nebo nic?
Odpovědět
no ja nevim... ja bych sla bez niceho! svatbicku mas v cervenci,tak to bude teplo, takze bych nejake silonky vubec neresila. Nahodila bych jen podvazek a huraaaa se svatbovat! ;)
Odpovědět
Ja si budu brat samodrzici silonky. Mam lodicky s uzavrenou spickou a bala bych se, ze bych si bez silonek v tom horku sedrela nohy.
Odpovědět
Profilova fotka
Při představě 30 stupňů ve stínu a silonky na nohách mám osypky :D :D Jestli ti nevadí být v lodičkách boso tak nic, jinak asi ty silonky na prsty a patu. Já se vdávám v zimě tak to punčochy mít budu :))
Odpovědět
Díky, díky za typy :-) Taky přemýšlím nad samodržkama, nebo jen silonky na prsty a patu, v plných silonkách je fakt, že by se člověk rozpustil a v ničem, by asi bolely nožky .. to je dilema :-) .. v zimě svatba? no paráda :-) ale jestli bude zima stejná jako letos, tak to bude úžasné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem samodržky a opravdu úžasně držely. ;o)
Odpovědět
Profilova fotka
@dashii: Já pořád doufám že i letos ještě nasněží :) Ale zase v pátek u nás svítilo slunko, tak to taky není špatné.. A jestli bude smog a ponurno, tak to bude super no :-/ Ale ponurno může být na jaře, v létě když prší, na podzim.. to si člověk nevybere :)
Odpovědět
@masotri U nás byl celý víkend jako na jaře, ale kdo ví, co ještě dorazí, mohlo by ještě nasněžit, ale zas, aby nepřišla nějaká kalamita. Škoda, že počasí si člověk také nemůže rezervovat předem:-) Tak jen doufejme, že pokud bude mít nebe v plánu snížek, nebo lehký deštíček, tak to nám bude nebe posílat jen samé štěstí :-)
Odpovědět
@bartosba A dalo se v nich v září přežít? Trochu se bojim horka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dashii: Přesně tak! :) A když bude ponurno, tak to budeme muset okolí rozzářit sami - láskou a štěstím :-D 8-)
Odpovědět
@masotri Tak tak, moje řeč :-) .. aspoň nebude potřeba mít lampionky štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dashii Dalo, ale nebylo nějaký vedro (bylo asi 25°C), takže to spíš asi řeš podle toho, jak bude. Ale zase si myslim, že pokud si nevezmeš nic, tak ty boty na bosou nohu asi nebudou moc příjemný, ale to jsem nikdy nezkoušela.
Odpovědět
Profilova fotka
@dashii Já měla punčochy s podvazkovým pásem. Bylo sice 27 ve stínu (pokud člověk nějaký našel ;-) ), ale nějak jsem to nevnímala, jak jsem byla v rauši :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@makovaapanenka Budu doufat, že to také nebudu vnímat :-) Děkuji za typ:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja budu mit tenke bavlnene podkolenky, protoze mam vysoke kozacky a nechci, pokud se mi bude potit noha, to vse odnesla bota, ktera se spatne cisti. Nicmene mit jen nizke boty, volim treba takove ty hodne tenoucke ponozky, nebo samodrzky ale ne silonovy, pac silon na noze je nejvic nechutna vec, co kdo vymyslel v ramci damskyho oblikani:-D
Odpovědět
@mawenzi A jaké jsou jiné samodržky? Vím, že síťované, ty se mi k šatům nehodí, a jestli jsou bavlněné, tak to se radši v létě v nich nechci vidět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dashii tak to ja netusim, jaky sou typy, pac takovyhle veci vubec nenosim... ale podle me je rozhodne lepsi takova ta hodne tenka bavlna, nez silon, coz je 100umela hmota, to asi nedejcha vubec a tuplem v lete radsi zpocenou nohu co dejcha v bavlne nez zpocenou nohu, co nedejchav silonce... ale vim, ze puncochovy kalhoty se delaj v tech tenkych latkach.
Odpovědět
Venku byl hic jak hrom a já jsem stejně měla bílé samodržky, bez silonek si to neumím představit. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přemýšlím, že si pořídím obyčejné punčochy s podvazkovým pásem. Samodržící nemám ráda, mám na to asi moc silná stehna, v punčocháčích by bylo vedro a ponožky mi přijdou neestetické... možná by se dala i ta malá ponožka, ale aby to nedřelo i s tím...:-/
Odpovědět
Profilova fotka
@dashii vdavala jsem se koncem srpna, pocasi bylo prijemne - ani horko, ani chladno, a zadne puncochy ani nic jineho jsem nemela.
Odpovědět
Děkuji Vám za typy :-)
Odpovědět
A ješte se zeptám jakou barvu jste volili? bílou nebo tělovou? Děkuji :-)
Odpovědět
@dashii Já měla bílé. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?