Co na přezutí po svatebním obřadu?

Profilova fotka
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak to máme s přezouváním ze svatebních "lodiček" do pohodlných botů? Vím, že to v botech na podpatku dlouho nevydržím, ale do čeho se mám pak přezout? Když si pak dám boty bez podpatku, budu tahat šaty po zemi (když budou upraveny na lodičky). Nevím, jak to vyřešit :-( Ke všemu má o víkendu pršet.
Odpovědět
Profilova fotka
@theressa88 A co třeba s klínkem a nebo se širokým podpatkem pak mít botky na přezutí? A nebo pak další varianta si převlíct šaty, což asi neni šťastný řešení..
Odpovědět
Profilova fotka
@raniha Přemýšlela jsem, že si pořídím nějaké pohodlné boty na podpatku. Nějaké nazouváku, .. Převlíkat se nechci, to bych zase musela řešit, do čeho se obléct :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela boty s 12cm podpatkem a vydrzela jsem v nich cely den, ackoliv bezne podpatky nenosim, proste to chtelo vybrat kvalitni boty a pak nebyl problem v nich vydrzet.. ja radsi koupila jedny boty za 2tis. nez vymyslet do ceho se prezout a kupovat treba dvoje levnejsi boty
Odpovědět
Profilova fotka
@theressa88 Pravda noo :-D Měla jsem v sobotu na sobě pohodlné měkoučké boty na širokým podpatku..teď lituji že jsem si je nekoupila :-| Ale co mám boty tak je mám sice za 500 ale jsou z itálie a jsou taky měkoučký a vydržím v nich doma chodit celej den (koberec, lino) dokonce jsem už v nich aji tancovala na zkoušce tance..a taky dobrý..ale neumím si to aji tak představit celej den je mít na sobě :-) Fakt bych viděla jako řešení se širokým podpatkem a nebo ten klínek :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Doporučujem tanečné boty, sú neskutočne pohodlné, ale sú len na parket. Vonku ich zničíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?