Co myslíte? Mohla bych mít tyto botky na svatbu?

Profilova fotka
Myslíte si, že jsou tyto botky vhodné jako svatební? Jsou relativně nové, nejsou nijak okopané ani jinak znehodnocené. Jen se mi v nich moc pěkně chodí, jsou pohodlné, tak chci znát váš názor. Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradka mela podobne, myslim, ze jsou ok. I pro me bylo dulezitejsi pohodli, nez designove, ciste svatebni botky.
Odpovědět
A proc ne? je to tvoje svatba a muzes mit na sobe co jen chces! ja budu mit modre cinanky :) a navic...ty tvoje boticky jsou pekne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Proc ne. Dulezite je zda se hodi k satum a je ti v nich pohodlne :-)
Odpovědět
Jasně, že ano, je to tvoje svatba a pokud se ti líbí a jsou ti pohodlné, tak jdi do nich;)! Na ostatní nehleď
Odpovědět
Pokud jsou pohodlné a líbí se ti tak proč si je nevzít :-) Je to tvoje svatba :-) Já podpatky nemám ráda, fakt jsem se snažila, ale nikdy jsem na nic nevydržela dýl než dvě hodiny a necítím se v nich dobře, takže si na svatbu beru pohodlné tenisky a budu v pohodě :-) Lepší než mít nepohodlné boty a trápit se tím..
Odpovědět
Rozhodnutí je samozřejmě na tobě. Ale tohle nejsou společenské boty a fakt se mi hodně nelíbí, ten podpatek je celkově hrozný. Toto je volnočasová obuv jako třeba tenisky. Podle mě se dají sehnat mnohem hezčí boty, klidně baleríny, jestli se v podpatcích necítíš, ale tohle za mě opravdu ne.
Odpovědět
Myslím , že se nehodí. Kdyby ten podpatek byl bílý , bylo by to lepší. Pokud budeš mít princeznovské šaty , tak by to chtělo boty v podobném stylu. I když někdo tvrdí opak, tak boty jsou opravdu vidět, když jdeš nebo sedíš. Ten jeden den to vydržíš ,nemít boty pohodlné jako bačůrky, nebo se k půlnoci přezuješ. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ně...nejsou sice vyloženě svatební, ale jestli budeš mít dlouhé šaty, tak stejně nebudou ani vidět. Záleží na Tobě.
Odpovědět
Tyhle botky bych si nechala na přezutí. Svatba je jen jednou a k slavnostním svatebním satum patří i slavnostní boty. Ja neměla vyloženě bílé svatebni, ale koupila jsem si stříbrné slavnostní, které využívám i po svatbe (pravda na 12cm podpatku, ale to proto, ze jsem prcek a na boty na podpatku jsem zvykla ). Platila jsem jen 20E a mely úžasný úspěch. Měla jsem i boty na přezutí, ale na ty nakonec nedošlo :-) A jak jiz bylo zmíněno, boty jsou vidět a hlavne kamarádky budou zvedave! A je strašně fajn pochlubit se krásnou slavnostní botou, i kdybys je měla mít jen na obřad a oběd a pak se přezula ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To se nedá moc hodnotit, když nepošleš fotku šatů! Já určitě nejsem typ, co by vyznával pravidla, nebo si potrpěl na slavnostní oblečení. Sama jsem měla neformální svatbu, ale je důležité, aby to všechno dohromady nějak ladilo. Záleží tedy opravdu na šatech/oděvu. Pokud budeš mít nějaké tradičnější šaty, tak bych radši zvolila jednoduché baleríny, jsou sice taky neformální, ale jsou tak nějak "designově čisté", v podstatě jsou to takové střevíčky bez podpatku. A pohodlné jsou taky :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto boty bych si nechala do zálohy - na přezutí. Obvzlášť pokud máš šaty hodně zdobené nebo sukni alá šlehačkový dort, protože k nim by tyto boty neladily. Jsem asi trochu ujetá na boty a svatební výzdobu jsem právě vymyslela podle barevnosti bot. Měla jsem vysoké podpatky, takže na přezutí jsem měla balerínky, které jsem využila třeba při přesunech během focení. Ještě máš dost času najít ty pravé a třeba to opravdu mohou být jenom balerínky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbí moc a myslím, že není problém je mít celý den, pokud je máš ráda a je ti v nich dobře:)
Odpovědět
Článek se načítá
Neviděla jsem šaty, ale pokud se k nim hodí, proč ne :-)
Odpovědět
Měla jsem podobné, akorát podpatek byl u nich bílý. Zpětně jsem ráda, že jsem si vzala tyto a ne jiné (společenštější) - tyhle byly pohodlné, cítila jsem se v nich dobře. Při chůzi vidět nebyly, na fotkách taky ne. Jak už bylo napsáno výše, hodně záleží na šatech - jak jsou dlouhé a jestli z nich boty budou koukat.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám velký problém, sehnat na sebe bílé boty ke svatebním šatům, zkoušela jsem si podobné a pokud jiné neseženu, tak do nich půjdu... Myslím, že je důležité, aby jsi se v nich dobře cítila. ;-)
Odpovědět
deichman a humanic... tam jsem tedd videla aspon patery bily lodicky ;-)
Odpovědět
Ty boty se ani podle mě nehodí ke svatebním šatům. Na přezutí by si je pak mohla mít ale určitě bych zvolila vhodnější boty. Já si teď koupila v Humaniku a po svatbě je budu nosit i normálně. Ale je to na Tobě.
Odpovědět
Po vlastních zkušenostech říkám pohodlí nade vše. Měla jsem sice "klasické svatební" boty, ale i když jsem je rozcházela dlouho před svatbou, tak to pak po celém dni bylo dost krušné. (a to mi v obchodě připadalo, že sedí perfektně) No a jestli máš dlouhé šaty, stejně to pod sukní nebude vidět. Takže za mě ano.
Odpovědět
Mě se teda taky moc nelíbí, a taky si nemyslím že to je společenská obuv, ale zase pokud nejsi zvykla chodit v podpatcích, tak než aby si to tam přetrpěla a v osm hodin večer se nemohla ani hnout, to za to asi nestoji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?