Červené lakované lodičky ke svatebním šatům?

Ahoj, včera jsem i vyhlídla nádherné červené lodičky v Baťovi a hrozně by se mi líbily na svatbu. Nemám ráda bíle boty, žádné se mi prostě nelíbí, nějaká averze... A navíc běžně nosím kontrastní obuv k oblečení. Myslíte, že to je v pohodě, nebo mám jít do bílých? Kamarádky a maminka jsou proti, že prostě musím mít bílé. Jenže mně se to moc nelíbí no. Co si myslíte vy? :) http://www.bata.cz/web/kategorie/web-...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych šla do červených:-). Já budu mít růžové lakované. Taky jsem nechtěla bílé, ty po svatbě neunosím. Původně jsem si koupila béžové, ale stejně jsem je změnila na růžové :-D Kamarádka měla na svatbě červené, bylo to pěkné a na fotkách to vypadá moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sama budu mít červený lodičky, takže s chutí do toho :)
Odpovědět
Já měla taky červené, ale k nim ještě červené náušnice a stuhu v pase. Pokud by lodičky nebyly vidět a vykoukly by jen občas, tak by to nemuselo vadit - působilo by to třeba spíš jako lehká rebelie. Když půjdete celá v bílém a červené lodičky budou vidět pořád, mohlo by to vypadat jen jakože jste jiné nesehnala. Když k tomu dáte něco dalšího červeného, bude to vypadat jako záměr.
Odpovědět
Profilova fotka
@chiquinka Miluju červené lodičky a hodně jsem uvažovala, že si je k šatů, také vezmu. Takže rozhodně to není zaujatostí proti barevnám botám! Ale podle mě k tvým šatům, které jsou klasicky princeznovské (a ještě umocněné tím závojem) červené špičaté lakované lodičky stylově nejdou a nebude to vypadat tak dobře, jak asi čekáš.
Odpovědět
určitě bych si je vzala....ale ladila k něčemu....ideálně ke kytce....
Odpovědět
@poinsettia Prave toho se bojim, ze se mozna uplne nehodi k satum :)
Odpovědět
@poinsettia Přesně tak! Jsou šaty, které se k barevným lodičkám přímo vybízejí, ale nejsou to šaty tohoto typu. Červená by mi k tomuto princeznovskému typu přišla jak pěst na oko. K těmto určitě ne!
Odpovědět
Já mám bordó a k ničemu je neladím. Prostě se mi to tak líbí, tak to tak bude 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chiquinka No pokud bys je opravdu chtěla, tak bych zauvažovala nad tím, jestli nedát alespoň pryč závoj a to bolerko. K samotným korzetovkým by botky jít mohly. Prostě celý ten model zjednodušit a přidat jeden výrazný prvek - a třeba k tomu tu kytku :-) Nejlepší by bylo to vyzkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
@chiquinka Já si myslím, že je to tvoje svatba a když je chceš, vem si je! V dnešní době, kdy pravidla porušují všichni, bych to nehrotila :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem zvazovala varinatu cervenych lodicek, pac jedny doma mam, nicmene budeme na trave, takze bych se zaborila, nicmene kdybych mohla, vezmu si je
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mit k bilým šatum červené lodičky, bež do nich :) Je to tvuj den, ne maminky, ani babicky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pod tou sukní stejně moc vidět nebudou ;-) když se ti líbí klidně asi je vezmi :-D
Odpovědět
Já určitě nebudu mít bílé boty, vůbec se mi to nelíbí. Budu mít asi taky červený nebo jinou barvu, takže určitě si je vem. Bílé boty není povinnost, navíc s čím je pak nosit..
Odpovědět
podla mna by sa k tym satam hodili jemnejsie botky. Nie cervene. Nemusia byt biele, ale ziadne moc kontrastne. Nevim no, tie boty su pekne, ale nie k tymto satam.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít také červené a k tomu věneček ve vlasech a kytičku :) Takže za mě rozhodně ANO! ;-)
Odpovědět
Ja teda nechci cervene ale ruzove,nasi jsou taky proti ze to nebude hezky atd... Ale myslim ze ruzove ani cervene nebudou vypadat spatne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě běž do červených ;). Já osobně budu mít růžové... Stejně nebudou moc vidět a bude to pěkný prvek, když občas vykouknou a nebo na focení. Kamarádka měla také na svatbu červené a na fotkách to vypadá krásně, takže za mě ANO ;)
Odpovědět
Ano, ale chce to s něčím sladit a vynechat závoj a bolerko. Takhle jak to máš na sobě by to moc nešlo, protože je to k takové extravaganci příliš klasické a princeznovské. Jinak pokud jde jen o to nemít bílé boty, pak jsou ideální pudrově růžové a tělové odstíny.
Odpovědět
Dekuji moc za vsechny nazory :) Bolerko se mi stejne moc nezda, dela mi krabicoidni ramena- ale chtela jsem neco do kostela.. Ja se moc v tech satech a tak nevyznam, ale prisly mi docela.. moderni a tak, ten zavoj treba, jak ma satenovy lem. Nerada bych se vzdala jak satu, tak bot. Tak si je asi proste koupim, pujdu do salonu a uvidime. Kdyztak budu mit dalsi boty, alespon nebudu muset vymyslet vymluvy, proc si koupit dalsi lodicky :-D
Odpovědět
já miluji barevné lodičky ke svatbením šatům, ale k těmhle bych si je asi nevzala, působilo by to podle mne spíš tak, že jiné nemáš, než že v tom je záměr
Odpovědět
Profilova fotka
já měla modré lakované :) Jsou pohodlné, jsou krásné a hlavně v nich vydržím skoro celý den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Můj názor viz. foto z naší svatby ;)
Odpovědět
Jasně!!!! jdi do nich !!!! jsou krásné, taky budu mít podobné, jen více vínové a k tomu červenou kytku- nic víc červeného. Ty se vdáváš, tak si to užij dle svých představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?