CCC boty

Co myslíte babušky? Hodí se? Nemůžu mít moc vysoké boty, přítel je jen cca o 3 cm vyšší než já. Šaty mám v barvě Ivory, boty jsou nude, takové nenásilné.
Odpovědět
Jaké máš šaty? Botky super, ale asi se nebudou hodit ke všem šatům.
Odpovědět
krajkové :D, asi bude lepší fotka, že?
Odpovědět
@varadona jestli to není kůže, tak ne - koupila si v CCC jsem si letos velmi podobné - v obchodě pohodlné a doma jsem je sotva nazula - přežít v nich celý den je nemožné - takže jsem si šla koupit nové do Geox a ty jsou jak papuče.
Odpovědět
kůzě to neni, jsou celkem levné
Odpovědět
Profilova fotka
@varadona Nevím, kolik ti je, ale boty na mě působí stylem stará-mladá.
Odpovědět
27 :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nechte se inspirovat v obchodě se specializací na svatební obuv - Střevíce a více...
Odpovědět
Profilova fotka
@varadona No, tak to je mi stejne a tyhle boty bych si na sebe nevzala :D
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa No tak oproti jiným hrůzám, co se tady prezentují, jsou tyhle „skoro baleríny“ náhodou docela fajn… :-D. Ale samozřejmě na noze a se šaty mohou vypadat všelijak. Ale jak psal někdo jiný, určitě bych šla do kožených. A z vlastní zkušenosti mohu doporučit i kožené sandále. Vydržela jsem v nich celý den a noc.
Odpovědět
max. výška podpatku je 3 cm, tak jsem zvědavá, kde něco takového seženu :(
Odpovědět
Profilova fotka
@varadona A co pohodlné balerínky? Pod šaty ve většině případů botky stejně vidět nejsou, tak bych volila pohodlnost. Já balerínky měla a nikdo nic nepoznal, že podpatky nemám. Původně jsem si pravda krásné lodičky na celkem vysokém podpatku koupila, ale nakonec jsem se jich vzdala a vyhrála pohodlnost. V podpatcích bych prostě celý den nevydržela.
Odpovědět
no bojím se, že budu šmatlat, podpatky ti při chůzi dodávají eleganci :), aspon si to myslim a tak mi to i vysvetlovali ve svatebním salonu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sierral To máš recht :-D @varadona No, ale to se v podpatcich taky musi umet chodit, jinak je lepsi smatlat v teniskach, než balancovat a hrbit se na šteklích :-D
Odpovědět
Ja mela z ccc baleriny uplne bez podpatku. Hodne zakezi na satech, alr ty tvoje z obrazku, proc ne :-) Kazdopadne doporucuju v nich chodit doma pred svatbou a rozchodit si je. Ja sla s novyma a vecer jsem to se znicenyma nohama vzdala a vzala si pohodlny kozacky (ktery jsem si vzala kdyby byla nad ranem botova krize).
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je tvůj přítel jen o 3cm větší, tak bych klidně volila jen balerínky - budu pohodlné a pokud máš dlouhou sukni, tak stejně nepůjdou vidět :)
Odpovědět
Já tedy takové lakovky z CCC vůbec nedoporučuji. Koupila jsem si tam skoro stejné (v prodejně seděly dobře, nikde netlačily) jako bych už xkrát neudělala stejnou blbost předtím.. Jenže co nastalo doma bylo peklo. Nejenže jsem v nich skoro nemohla chodit, ale za asi 10 min jsem měla sedřené nohy do krve - jak v okolí nartu, tak paty. A doufat, že koženka s polakovanou gumou povolí je naprostý nesmysl - nepovolí, i kdybys je strčila do mrazáku nebo v nich chodila doma v silných ponožkách - zbytečné vyhození peněz a zničené nožky.. To samé se mi stalo skoro u všech botů od CCC kromě jediného páru lodiček (z opravdu měkké kůže a ty mám dodnes). Takže ano, klidně si podobný typ botů pořiď, ale z kvalitní kůže a ne za 600 z takových šmejdských obchodů. Já konečně ve svých 27 letech pochopila, že kvalitnější boty, které vydrží určitě pod 2000 nejdou - a teď jich mám sice méně, ale za to chodím v papučích.. Jenže to chce hledat..
Odpovědět
Je omyl si myslet, že boty nejsou vidět. Jsou vidět při chůzi, při sedění, při focení. Ty boty bych vyměnila za kožené a pořádně rozchodila a pak v nich vydržíš celý den. I v CCC je řada kožených bot, jsou odlišené i krabicí nejen cenou. A nemusíš být za každou cenu menší než přítel, kdyby byl příliš vysoký také nebudeš trpět v nějakých 12cm podpatcích.
Odpovědět
@varadona podívej se do Bati, tam je bílých a kožených!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?