Boty z Botovo, máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu. Strašně se mi zalíbili botičky z botovo. Ale přes internet se mi moc nechce objednávat. Proto prosím o radu, kdo objednal, jak jste spokojeni, jak vypadají botky v reálu, jsou pohodlné, sedí velikosti? Moc děkuji. :)
Odpovědět
ahojky. ja od nich objednala tenisky a prisly mi v jine barve. na webu byly tyrkysove a v realu tmave modre. tak jsem to poslal zpet. Vratili mi penize bez problemu! a jsem rada, ze to poslali v jine barve pac kvalita byla na prd a byly cele takove nejake divne.... Ale..to je jen moje zkusenost!
Odpovědět
Profilova fotka
@ckaulik No, mě se právě od nich moc líbí tento styl... Ale bojím se, aby byly aspoň trochu pohodlné... Za tu cenu... A hlavně, aby nějak odpovídali fotce... :(
Odpovědět
Nadherne jsou!!! Aj muj chlap to videl a rikal - wow :D ja bych se v nich ale asi zabila :D Jak rikam, v pohode jsem to mohla vratit a dokonce mas nekolik dni na vymenu tovaru nebo vraceni penez bez udani duvodu. Takze jestli se ti opravdu tak libi a jsi rozhodnuta, jdi do toho! kdyz nebudou sedet proste to vratis. Jen samozdrejme pocitej s tim ze ti nikdo nevrati penizky za postovne... Hodne zdaru! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si objednávala s mamkou a segrou minuly tyden - botky mi včera mamka přivezla a jsou super, velikost odpovídá (akorat mamce byly o trochu vetší - ma ale vel. 36 a menší :) ) no a za tu cenu... velká spokojenost! (ale objednavaly jsme si boty na jaro, nevim jak by byly pohodlne ty na takovem podpadku - to si radši vyzkoušej podobný typ nekde v obchode, abys věděla zda ti bude vyhovovat podpatek)
Odpovědět
Profilova fotka
Na botovo jsem objednávala balerínky a byly ještě hezčí než na internetu :). Bohužel jsem je vracela, neseděla mi velikost, ale kupovala jsem je s tím, že mi asi nesednou (mám velikost 39, ale někdy mi je i 38 a v tomto případě nebyla). Vrácení peněz na účet bylo bez problému, za pár dní jsem je měla zpět :).
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky za vaše příspěvky. Vysoké podpatky mi nevadí, spíše mi jde o to, že boty i za nízkou cenu můžou být velmi pohodlné a dá se v tom vydržet. Pak můžou být boty i za velmi vysokou cenu a nedá se v nich vydržet ani hodinka... Já je tedy zkusím objednat, snad budou v reálu také tak krásné. Na tom netu mají nádherné a bohužel, zatím se mi nikde nepodařilo sehnat v kamenném obchodě nějaké podobné. A do tohoto stylu jsem se zamilovala. :)
Odpovědět
@tobihosue tyjo, vcera jsem byla v obchodiku..myslim ze to byl Humanic a tam meli presne takove!!!! v tu rano jsem si na tebe vzpomela! sice jsem ze Ziliny a bylo to tady, ale preci produkty by mely byt stejne, ne? skus se podivat! P.S: teda myslim ze to byl Humanic :D jeste dnes to omrknu abych ti mohla rict na 100%
Odpovědět
Profilova fotka
@ckaulik Jéé, super, díky za tip... :) No, já prolezla Daichmann a všechny tyhle "obuvy", čekala jsem, že na plesovou sezonu budou nějaké botky a nic... Ani u nás, ani v Německu... Byla to bída... A hlavně, když už nějaké podpatky měly, tak v černé barvě... Bílá či stříbrná nikde nic... :( Až pojedeme do Prahy, nebo do Plzně, tak se tam určitě podívám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?