Boty průšvih??

Profilova fotka
Ahoj, potřebuji od Vás radu. Unáhleně jsem si koupila boty na svatbu. Na první pohled mi přijdou "babkovské". Ale jsou hrozně pohodlné a měkounké a jsem si jistá, že v nich vydržím celý den. Svatební šaty mám dlouhé, takže nic vidět nebude, po půlnoci mám jiné kratší šaty, kde by už vidět byli... Co myslíte? Mám je vrátit? Vyhrává u Vás pohodlí nebo krása? Díky za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě v pohodě :) Budeš moc ráda, že ti přes den bude dobře a po půlnoci už je jedno, jak to vypadá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mela na obrad boty ve kterych bych cely den nevydrzela ale vypadaly krasne, fotograf chce vetsinou fotky vasich bot, satu a prstynku, a odpoledne jsem se prezula do zabek :)
Odpovědět
Pohodlí a krása se nemusejí vylučovat. Tyhle boty jsou totální módní peklo, které není vhodné ani pro "babku". I kdybys měla dlouhé šaty, boty stejně občas vykouknou. Rozhodně je vrať, a jestli ti jde o pohodlí, to už bys nadělala víc parády i obyčejných bílých teniskách.
Odpovědět
Vypadají fakt hrozně. Proč si radši nepořídíš baleríny?
Odpovědět
Mne se treba libi. Takze dej na sebe a ne na zeny z lidu. A ze fotograf chce fotky bot pro me teda neni duvod si kupovat boty, ktere krome fotek uz nikdy nikde nevyuziju. A po pulnoci uz bude vsem dost jedno, co mas na nohou.
Odpovědět
Profilova fotka
boty nejsou spatne, ale podle me se moc nehodi k satum. Jse poridit pekne boty a zaroven pohodlne
Odpovědět
Podľa mňa ano, ale len pod šatami. Baleríny sú také isté peklo, maximálne asexuálne. Nechceš skúsiť pohodlné topánky na mieru? Napr. toto: http://popelkateam.eu/
Odpovědět
kup si baleríny, ja mam tedy suoer botky na malem podpatku ale vcera jsem videla za 200 bile baleriny u vietnamcu, tak jsem si je koupila , treba se budou hodit.
Odpovědět
Profilova fotka
Pohodlí je důležité, ale tyhle boty vážně vypadají jako 60+.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeš je po svatbě ještě někdy nosit? Pokud se ti líbí dost na to, abys je nosila i příští léto k sukni, tak si je nechej a neřeš názory ostatních. Jestli z nich sama máš babkovský dojem a víš, že už je nosit nebudeš, tak je vrať - proč si kupovat boty, které obuješ jednou? Já třeba pohodlí preferuju, ale boty na jedno nošení bych si nepořídila, vdávala jsem se ve svých teniskách a lodičky na obřad vybrala z těch, co už jsem měla v botníku.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli boty nepůjdou vidět a tyhle se ti zároveň nelíbí, tak je vrať. Mi osobně se teda taky tento styl nelíbí, ani žabky ani baleríny bych nekupovala. Kup si obyčejné bílé tenisky, když nechceš boty na podpadku. Já osobně jsem si koupila v Tamarisu boty tělové barvy na klínku a zdají se mi super pohodlné a to mám svatbu na louce. Ale v záloze budu mít bílé tenisky pro každý případ.
Odpovědět
Co je to za značku? Tváří se to jako Pikolinos, ale fakt to vypadá babčácky, takže asi nějaká napodobenina... Tam dělá největší peklo ta podešev vcelku a šířka boty. Taky radím balerinky, sandálky-klidně úplně ploché, ale trochu víc dívčí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
I když jsou šaty dlouhé, stejně boty při chůzi vykouknou. Zrovna jsem to zkoušela. O balerínách se sice říká, že jsou asexuální, ale záleží. Také mám baleríny, jsou neskutečně pohodlné a dle mého i krásné :-) Tyto jsou opravdu babkovské. Zkus ještě pohledat nějaké pohodlné, ale víc mladistvé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na světě existuje dostatečně velkej výběr bot, který jsou jak pohodlný, tak vkusný... Dokonce existuje i velmi mnoho pohodlnejch bot na podpatku. Tohle by si snad ale nevzala ani stará jehovistka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?