Boty na podzim - Pomoc:)

Prosím o pomoc milé dámy, slečny. Jsem bezradná ve výběru obuvi na podzimní svatbu, která bude 12. listopadu pod altánkem. Šaty mám v těchto barvách: zlatá krajka vršku a bílá sukně tzv. organzové barvy, viz. obrázky. Nemáte prosím nápad jestli by se hodily spíše bílé uzavřené botky, nebo nějaké zlaté? Či pokud nevíte o nejakych botkach. Bohuzel mam velikost č. 41 a je silene neco najit v obchode:D. Hlavne netusim jak to zkombinovat, aby to nebilo do oci...Moc díky za rady.
Odpovědět
Určitě bych volila bílé ..jak je zlaté moc ...vypadá kýčovitě, když bude bílá sukně, určitě jsou vhodné bílé , vynikne více zlatá na vršku, bude to elegantnější ...je to jen můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem pro bílou :) tím nic nezkazíte a zlaté už by mohlo být moc.
Odpovědět
Zdravím, mně by se k tomu hodily třeba i bílé s jemným zlatým zdobením, ať sedí i k vršku. S tou velikostí to plně chápu.. Nicméně v poslední době jsem si všimla, že Baťa vyrábí docela pěkné společenské boty ve větší velikosti, a i vím, že Deichman není marný, ale tam jsme teda jednou museli reklamovat a nedopadlo to úplně nejlíp... Ale tak uvidíš ;-)
Odpovědět
Já bych taky volila bílé, max. s nějakým vyšíváním, jak píše @vincencie . Ty velikosti jsou fakt problém, já řešila opačný, mám velikost 35. A když už nějaké byly, tak naprosto úděsné! Naštěstí jsem našla ty pravé ;-) http://www.salonparis.cz/svatebni-bot..., mám tyto a jsou velmi pohodlné a mají poslední kus ve velikosti 41.
Odpovědět
Záleží na střihu šatů. Vzhledem k tomu, že bude svatba v listopadu a venku, pravděpodobně budou nutností punčocháče, a tím pádem uzavřená obuv. Co se týče barvy, byla bych opatrná s tou bílou, protože někdy, když je na šatech ještě jiná barva, může to působit lacině. Podívala bych se po lodičkách v nude odstínu, ale dej si pozor, aby byly opravdu společenské. Vyhnula bych se mohutným tvarům, výraznému prošívání, přezkám a dřevěným podpatkům nebo klínům. http://www.bata.cz/web/kategorie/web-... http://www.bata.cz/web/kategorie/web-... http://www.bata.cz/web/kategorie/web-...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nemohla natrefit na ty pravé, tak jsem si nechala udělat na míru podle svých požadavků na www.brianna.cz a byly úžasné! Zkus tam kouknout. Třeba bílé botky s křížovým zlatým zapínáním by nemusely vůbec vypadat zle.
Odpovědět
Profilova fotka
třeba i něco v tomto stylu: http://www.brianna.cz/svatebni-boty/s... jen ne v krémové, ale v bílé, s uzavřenou špičkou. Třeba i bez mašle, jen třeba ta zlatá platforma a podpatek, to by také nemuselo vypadat špatně. A míry krásně sedí podle délky stélky, jak mají uvedeno.
Odpovědět
Profilova fotka
Luxusní zlaté krajce na bílé - by jistě slušely hladké již více nezdobné bílé střevíčky ladného střihu. Ve Střevících Vám můžeme nabídnout celou řadu celokožených nebo saténových uzavřených lodiček a jistě bude skladem přímo na prodejně i velikost 41. Můžete nahlédnout do našeho katalogu na webu a nebo nejlépe přijít do našeho obchodu ve Spálené ulici, Praha 1 a začít vybírat a zkoušet. Jistě si vyberete.... :-) Střevíce a více....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?