Boty na klínku, které se dají použít na svatbu. Kde?

Profilova fotka
Ahoj, pořád řeším, jaké botky na svatbu. Nejsem zrovna žirafa a ráda bych na svatbu byla trochu vyšší, akorát nejsem moc zvyklá na vyšší podpatky a 3cm sice pomůžou, ale přece jen by to chtělo víc. Přezouvat se po obřadu do nižších nechci, protože nechci urousat a zničit šaty, ale včera mi v salonu dali na nohy boty na klínku s kramflekem 11cm a ja ani nevěděla, ze mám tak vysoké boty. Nevíte, kde by měli pěkné botky na klínku, které by se daly použít na svatbu a nevypadalo to blbě? Jsem si vědoma toho, že se spíš hodí jiný styl bot, ale zkusit jsem to musela:-) Děkuju:-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
souhlasim na 100% ale kde je sehnat nevim, pokud je najdes, tak rekni, pokud bys je nasla na francouzskejch strankach, tak mi posli link a ja ti je objednam:)
Odpovědět
Profilova fotka
@petaaolivier diky:-) ja ani moc nevim, kde to hledat:-) mozna zkusim ebay nebo tak, ale myslis, ze klinovy muzou vubec vypadat dobre? nebo podrazka pod spickou byla vyssi? akorat ten jehlovy podpatek je masakr a rozohdne nechci cerny.. no, nevim, jestli se neco najde:-(
Odpovědět
Profilova fotka
urco najdes, boty na uzkem klinku s otevrenou spickou jsou desne sexy!
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka no úplně s tebou soucítím, nejradši bych šla v dřevákách, hlavně aby to bylo pohodlný :-D na klínku jsem našla tyhle, který by se i na svatbu hodily :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka nebo tyhlety :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine vis jak, ono to asi neni nezbytne nutny, mam 164, takze totalni trpaslik taky nejsem, ale prece jen ty saty na tom vyssim vypadaji lip. Vcera v salonu byla slecna, ktera mela tak 180 a rikala jsem si, ze to bych v tech satech vypadala tak trochu jinak:-D zas nemuzu nejak extreme vysoko, drahy ma 175, ale tak 8cm by to byt mohlo v normalnich botech bych asi umrela... tyhle jsou pekny, dekuju:-) a v cem pujdes ty?:-) puvodne jsem myslela, ze si vezmu treba tak 3cm, ale vcera v tom salonu, jak me postavila na ty 11cm, tak to byl strasny rozdil:-) Nebo muzu rok chodit na podpatcich, aby si nohy zvykly a pak mi to bude jedno:-D:-D
Odpovědět
@rozzaarka Já klínové boty miluju! Kdybych měla tu možnost mít podpatky na svatbě, tak jdu určitě do klínových :-) jsou daleko pohodlnější a opravdu se v nich dá vydržet celý den. Mám doma už pár kousků :-) Jinak sehnat čistě bílé klínovky je docela náročný... pokud vím, tak jsem naživo viděla jen jedny, google na mě vychrlil taky jen pár bot - jedny z nějakého svatebního webu (ty zdobenější) a druhé od Bati. Ale ani barevné by nemusely vypadat na svatbě špatně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs jů, teda ty první jsou :-) , odkud? Já bych si je zase i hodila do tyrkysova 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine ty jsou taky dobry:-) myslis, ze se to hodi na svatbu? Me se ty klinovy nikdy nelibily, prislo mi to jak kopyta, ale jak jsem to mela vcera na nohach, tak to pohodli zaclo trochu nahlodavat:-):-) puvodne jsem chtela strevicky s plnou patou a ted jsem u tohohle:-D trochu obrat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka no já už mám, ty co mám v albu, ale děsím se toho a mám noční můry, páč v botech na podpatku nechodím vůbec a navíc při obřadu půjdu po kamínkový dlažbě, takže to bude hodně veselý :-D Ale kdybych takovýhle nějaký sehnala, tak neváhám ani minutu, protože jak píšeš, na "tom vyšším" to vypadá všechno nějak líp :-D. Já mám sice 168, ale pro mě je to pořád málo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahs diky:-) a jsou obecne pohodlnejsi vsechny? Ja to nikdy nenosila:-) vcera jsem mela takove, ze byly vyssi i pod spickou a pod patou tech 11. pod spickou mohlo byt tak 5... ono sehnat i obycejny bily boty je trochu masakr:-) Klidne bych mohla fialovy:-) nemusi byt bily:-) vy jste s pritelem stejne vysoci?
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka můj názor je ten, že je to tvoje věc co budeš mít na nohách :-D, ikdyby to měly být holiny :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lamorgaine vypadaji pekne:-) ale i z ty ptaci perspektivy to vypada ne ne uplne maly jehlak:-) toho jsem se prave desila nejvic. Chtela jsem spis nejaky takovy podpatek - po sirce boty, ale uzky. tohle neni uplne ono, ale nemuzu ve spechu nic najit:-) ale presne jak pises - z jehlaku bych mela nocni muru. hlavne prezout se neda kvuli satum a prevlikat se nechci, takze bud musim byt mala na necem, co snesu a nebo najit snesitelnou vysokou variantu:-) 168 je lepsi nez 164, ale asi ani to by me na svatbu neuspokojilo:-D:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine :-D:-D holiny:-D:-D to by byl fakt totalni ulet:-D to bych rovnou zenichovi mohla navliknout tenisky od vietnamcu a vzit si dziny:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petaaolivier uzkym klinu? neumim si to moc predstavit... nemas nejak obrazek prosim?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Puvodni predstava byla neco takoveho:-D
Odpovědět
@lamorgaine http:// www. kmsvatby. cz /akce-lodicky-zdobene-na-klinku.html (bez těch mezer samozřejmě 8-) ) @rozzaarka většinou jako kopyta vypadají ty plné botky, to přeci jen je takové robustní.. ale jakmile mají volnou patu / špičku / prostředek, tak to vypadá hned úplně jinak :-) Tyhle botky už bohužel nejsou z ČR, ale určitě by stály za hřích :-N :-D a i pro @lamorgaine by se tam něco našlo x-)
Odpovědět
@rozzaarka no pro mě jsou pohodlný zatím všechny stejně.. mám jak úplně uzavřené, tak i dvoje páskové.. s žádnými nemám problém, puchýře jen výjimečně a to v nich fakt musim nachodit hodně a po kočičích hlavách v Praze :-) Pro mě by byly jehly nebo něco podobného teror.. klátila bych se na tom až hrůza :-D No přítel je bohužel jen o pár čísel větší... takže když k tomu přičtu účes, závoj, tak prostě nechci být vyšší než on.. takže jsem radši zvolila bezpodpatkovou variantu (respektive můj podpatek má asi tak 2 cm a je to, jak jinak, klínek :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahs ty uplne prvni bile jsou uzasne:-) a ty predposledni tyrkysove taky:-) ale covece, koukam na ty z toho tyna a premyslim, jeslti to nezkusit... ty jsou krasne, ten klinek maji hezky vyzdobeny a nepusobi tolik kopytnicky:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs děláááááš si srandu :-D, hoď mi prosím ještě odkaz na ty modré ]-( :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs a mas u nich velky rozdil paty a spicky? treba i 7, 8 cm? Asi to fakt vyzkousim. skoro mam chut si tady skocit do Letnan nejaky koupit na zkousku:-D:-D kdyby to obecne resilo muj problem s podpatky, byla by to pecka:-) my mame rozdil 10 cm, takze podpatek max 8:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine a je to v haji, vid?:-) jdeme shopikovat spoustu bot:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine tohle je barevne zajimavy:-) je mi jasny, ze stylove ne, ale prastilo me to do oka:-) zrovna jsem premyslela, ze bych si nechala podrazku bilou a vrsek fialovy nebo naopak, protoze mi prijde, ze to vypada trochu lip nez celistva barva a tohle jsem potkala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka dopadnu jak pupickova, která si už objednala 5. svatební boty :-D
Odpovědět
@rozzaarka jsou hezky svatebně zdobené no :-) navíc na to, že je to dovoz, tak za ně nechtějí ani tolik peněz mi přijde.. Já co mám ty klínové, tak ani jedny nemají nijak vysokou tu přední část, max. tak ten centimetr dva... nemám moc ráda ty podsazené boty, ty už jsou na mě moc vysoké :-) a myslím, že ty podpatky do těch 10 centimetrů jsou takové akurátní, přijde mi, že ty hodně vysoké boty už taky nejsou slušivé.. @lamorgaine to myslim naprosto vážně :-D :-D ale nevim, jestli ti to pomůže, jsou všechny zahraniční :-D už nevim, kde jsem je všechny splašila, ale když si zadáš do google "turquoise wedge shoes" tak ti tam vyjedou v celé své kráse a ještě možná i další ;-)
Odpovědět
@lamorgaine no jo, pupickova má ale už mánii :-D bude mít doma patery žlutý boty a jsem zvědavá, co s nima bude dělat (a to se radši nezmiňuju, že jsem jí poradila pár dalších, páč jsem žila v mylném domnění, že ještě nemá ani jedny :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs má 4 žlutý a jedny bílý a na ty prej připne ty žlutý kolíčky, páč je nemá kam dát :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs to mas pravdu:-) pak uz to vypada blbe... ale vdechli jste mi trochu optimismu do zil, ze to nebude az tak strasne blby napad, jak jsem si myslela:-):-) premyxslim, jestli i neobjednat neco z ebay
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka tyhle jsou taky nádherný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine prosim te odkud jsou? mam fialovou svatbu, takze tohle by resilo cely problem:-) ty jsi hvezda jasna:-)takovy uzasny boticky:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?