Boty Dogo

Ahoj, nevíte někdo, kde sehnat balerínky Dogo Just married? Prolezla jsem snad všechno možné, Zoot, Glami, různé slevomaty...a nikde nic. POtřebuji velikost 39-40, ideálně možnost vyzkoušení (Praha). Děkuji za každý tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem je a prodávala tady na bazárku, ale už jsou pryč. Objednávala jsem si je přímo na originálním Dogo webu z centrály v Turecku. Přišly brzy a zcela bez problému, takže zkus zapátrat přímo u zdrije ;) Byly dokonalý a strašně smutně jsem se s nima loučila, projely se mnou svatební cestu a protože svatba byla v létě, nosila jsem je i po svatbě na chození po městě dokud to nebylo trapné ;) Přece jen měsíc po svatbě už to úplně "Just married" nebylo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@berrrynka A ještě jeden postřeh - mám přesně jako ty velikost mezi 39-40 (podle střihu) a objednala jsem si 39 a byly spíše menší (trochu mě tlačily), takže jestli budeš objednávat, zkus spíš 40 ;)
Odpovědět
Ahoj, děkuji za rady :) Mám právě dilema s tou velikostí. Některé 39 jsou mi těsnější (roztahovala jsem si je takovým tim sprejem na povolení), některé 40 jsou mi zas na délku tak nějak akorát, ale na šířku mi plandají a vyzouvají se...tak nevím :(
Odpovědět
No tak jsem teda asi neskutečný smolař nebo neumím hledat, ale ani na tom oficiálním webu je už nemají. |-| Takže kdo by je měl a chtěl prodat, beru všemi deseti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Já sem měla objednaný 39 a sou mi malý. Teď marně sháním 40 s medvědem :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?