Botičky od MEL

Profilova fotka
Nevěsty máte někdo zkušenosti s botičkama od značky MEL? Nejlépe balerínky. Hrozně bych je chtěla a nevím jak moc dopředu je koupit..je třeba je rozšlápnout? Jsou pohodlné? A nedřou, když jsou z gumy? :-)
Odpovědět
Ahoj, já sama jsem si je nekoupila, protože mi nesedí velikosti - připadá mi, že je mají vždy o půl čísla menší/větší (a to jsem zkoušela několik typů). Řekla bych ale, že se rozšlápnout nemusí..pokud chytneš velikost, sedí pěkně a jsou pohodlné a krááásně voní :) Rozhodně doporučuji vyzkoušet v kamenném obchodě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denninka22 Děkuju za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám sandálky Mel, perfektní, nepotřebovala jsem rozšlápnout, nic, nejpohodlnější na světě... Jen upozorňuju na rozdíl mezi Mel a Mellisa, Mel nevoní, Mellisa jo... A taky je dražší pochopitelně...
Odpovědět
Profilova fotka
@niikiss Jsem velkou milovnicí Mel a Melissek. Bílé baleríny Mel budou i mojí svatební botou :-D Podle mě záleží, jak ti sednou. Já mám všeobecně boty některý velikosti 37 a některý 38, ale Melissy i Melky všechny v 38 a sedí mi perfektně. Ten melflex se přizpůsobí noze, ale pokud ti nebudou sedět, budou se buď vyzouvat nebo ti udělají z chůze tantalova muka, protože tě budou dřít jak blázen. Moje máma má strašlivě maličkatou nožičku a ty nejmenší jí sedí perfektně. Kamarádka má nohu 40 a 39 jí dřou a 40 se jí zouvají - tudíž je nosit prostě nemůže. Musíš vyzkoušet a uvidíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie Problém je, že vůbec nemám ponětí jestli se dají sehnat i jinade než jen na internetu |-| Ale moc děkuji za reference :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niikiss Určitě dají. U nás v ČB je prodávají v takovým malým obchůdku, ale na internetu se dají sehnat za opravdu výrazně nižší cenu. Já být tebou, tak si je radši koupím na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie Moc děkuju za pomoc :-) Určitě dám na tvou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@niikiss Když ti nebudou, můžeš je poslat zpátky :-) A jestli jsi z nějakýho většího města, je možný, že tam třeba Mall.cz má nějakou "dodejkovnu" a nebudeš tak platit plný poštovný ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?