Bílé svatební lodičky velikosti 40, víte o obchodě?

Profilova fotka
Nevíte někdo o dobrém obchodě, ať už internetovém či kamenném, kde bych sehnala bílé lodičky ve velikosti 40? Aby měly kulatou špičku a podpatek min. 5 cm... Díky za každý odkaz :-)
Odpovědět
Ahoj, já budu prodávat přesně takové, použité jen 1* na mojí svatbě, jsou krásné, kdybys měla zájem tak napiš a pošlu fotku.
Odpovědět
Jestli jsi z Prahy nebo to tam máš blízko, zkus Střevíce a více ve Spálené ulici. Vůbec jsem tam nechtěla jít, protože boty na obrázcích na webu se mi nelíbily a navíc byly brutálně drahé (dát 2,5 tisíce za boty, které obuju jednou v životě mi přijde fakt ulítlé...). Ale nakonec jsem se tam vypravila a koupila jsem si překrásné lodičky (vel. 41) s krajkou, korálky a flitry a stály 600,-... Neříkám, že si tam 100% vybereš, ale za zkoušku to určitě stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
http://peccini.cz/index.php?zobrazeni... :-)
Odpovědět
azizo máš odkaz v IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Peccini mohu doporučit taky. Měla jsem od něj boty barevné k šatům,sháněl mi látku v odstínu šatů a můžu jen doporučit,velká spokojenost - viz mé album :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj. Botičky necháváme šít podle délky chodidel od velikosti 32 až po 44, s výběrem ráda pomůžu, i bílá totiž může mít více odstínu taky si podle svého svolíte tvar špičky, paty, podpatku i jeho výšku a další úpravy... najdete nás taky u profesionálů www.beremese.cz/katalog/firma/botyobu...
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, botičky různých modelů ve velikostech 35 - 42 prodáváme v našem internetovém obchodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?