Barevné svatební boty - máte fotoinspirace? :)

Ahoj holky, uvažuju o pořízení barevných svatebních botiček. Budu mít krátké šaty a na šaty bych si ještě nechala našít stuhu v barvě bot, nemáte někdo fotoinspiraci? :)
Odpovědět
@mikhael
Odpovědět
Profilova fotka
Přímo foto nemám, ale chci mít dlouhé šaty, čistě bílé, možná ivory, a barevné boty..svatbu máme do fuchsiové..takže v této barvě chci i sehnat boty..nikdy mě to nenapadlo, na veletrhu to měl jeden pan fotograf na fotkách a vypadá to moooc krásně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael já měla dlouhé šaty a přes ně tartanový korzet. Původně jsem si chtěla vzít úplně jiné boty, ale nakonec jsem neodolala a objednala si balerínky ze stejného tartanu, takže mi perfektně ladily k mým šatům, k ženichově kiltu i k oblečení našich dětí :-) na fotkách to sice moc vidět není, ale pro můj dobrý pocit to bylo ideální :-D když chceš krátké šaty, tak tam barevné boty krásně vyniknou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael Ahoj, já jsem si sice pořídila boty klasicky v bílé, ale nakonec jsem šla v botech v barvě svatby - oranžová a bylo to perfektní. I přes dlouhé šaty botky sem tam vykoukly a všichni to moc chválili. Pár fotek mám v albu :-) Tak ať se podaří sehnat ty pravé ;-)
Odpovědět
Ahoj, přesně tak to budu mít já. Botky už mám koupené, v půlce února mám schůzku se švadlenou. Mrkni ke mě do alba, mám tam jak boty, tak představu o šatech + na těch šatech budu mít stuhu v barvě bot a ve stejné barvě bude i kytka a ozdoba do vlasů :-)
Odpovědět
@aakashaa Já chci stejnou barvu! :) http://www.botovo.cz/ruzove-lodicky-t...
Odpovědět
@mikhael ony jsou ve skutečnosti trošku tmavší než na obrázku, spíš jsou lososový než růžový, ale zamilovala jsem se do nich na první pohled :-p tyhle jsou taky bomba, ale už bych se na nich asi zabila a hlavně bych byla větší než chlap a to by asi nezkousl :-D
Odpovědět
@mikhael Dobrý den chválíme... opravdu svatební fotografie jsou věčné, barevnými botami je krásně oživíte ;-) U nás si můžete boty vyskládat podle sebe (podpatky, paty, špičky, zapínání....) i materiály a barvy. Najdete nás i u profesionálů. Přikládáme pár foto inspirací a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?