Barevné lodičky do kostela?

Profilova fotka
Ahoj holky, potřebovala bych poradit ohledně obuvi. Svatbu máme laděnou do červeno žluté barvy, proto přemýšlím nad červenými lodičkami na klínku, ale přeci jen, je to svatba v kostele, proto nevím, zda to není trochu přes čáru (řekla bych, že ano :-D ). Pro představu přikládám svoje šaty, kde bych chtěla místo stříbrné spony červenou stuhu, a ony červené lodičky. Hodilo by se to vůbec? Nebo bude lepší kombinace s klasicky bílými botami? Nebo nechat bílé boty na obřad a červené pak na poobřadní focení, ? Budu ráda za jakoukoliv radu a inspiraci!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych si na obřad nechala bílé a tyhle si nechala na focení :) Proti barevným botám nic nemám, ale tyhle mi přijdou docela mohutné, že by to nevypadalo hezky :) Ale jinak máš šaty dlouhé, takže ono asi nepůjdou ani vidět, takže je to jedno :D
Odpovědět
@luc_sal_ za mě se nehodí ten typ botů k těm šatům, Dala bych si něco více elegantního, třeba lodičky. Toto snad na to focení.
Odpovědět
V kostele mít barevné lodičky určitě můžeš, je to místo důstojné, nikoliv nudné. Spíš jak píšou holky, se boty nehodí k šatům.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem, nejsem žádnej módní expert, proto jsem za vaše rady vděčná. Jen tak pro inspiraci, jaké botky byste k tomu tedy doporučily? :)
Odpovědět
Ahoj, ty cervene urcite ne ;-) Jsou masivni, plus nehodi se ani ten material. Protoze mas krasne vzdusne saty bez raminek, nebala bych se jit do otevrene spicky, napriklad neco jako toto https://www.amazon.co.uk/Menbur-Weddi.... Ja mela od Menbur model Vanesa - jsou vyborne a strasne pohodlne, vydrzela jsem v nich do rana uplne v pohode :-) Je to podobny strih, akorat trosku do kremova a tve saty vypadaji zarive bile. Cervene boty si nech po pulnoci. byt tebou tak ani nedavam cervenou stuhu - ta spona je krasna, jemna.... Radeji se vyrazne a krasne nalicit a vzit si treba kytici ladenou do "tvych" barev ;-)
Odpovědět
@luc_sal_ https://www.bata.cz/web/kategorie/web... https://www.bata.cz/web/kategorie/web... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.eobuv.cz/polobotky-lasock... https://www.eobuv.cz/polobotky-jenny-...
Odpovědět
Profilova fotka
K lehkým, vzdušným a naprosto elegantním šatům volte raději i jemné svatební střevíčky ;-) a budete okouzlující. Vaše Střevíce a více...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?