Barevné boty k bílým svatebním šatům. Co myslíte?

Taky váháte jako já? Někdo mi to vyvrací a někdo podporuje. Co vy si myslíte o barevným botkům k sněhově bílým šatům?
Odpovědět
Profilova fotka
@aknahoj Já jsem jednoznačně pro, měla jsem fialovou kytici a fialové boty a myslím, že to vypadalo pěkně. navíc barevné boty jsou i praktické, bílé bych už po svatbě nevzala:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mít :-) (červenovínové) a k nim sladím kytici a ochotné svatebčany :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@cobaltino Taky jsem ladila svatebčany :-D :-D
Odpovědět
mě se to líbí, ale jen když je to ještě podtržené něčím dalším ve stejné barvě - doplňky, kytice, nebo i jen rtěnka (v případě červené;-) ). Jinak celá bílá nevěsta a jen barevné boty mi přijde trošku jako pěst na oko:-)
Odpovědět
Já mám modré saténové boticky k bílým šatům, mam teda i modre doplnky jako bizu a kytici
Odpovědět
Profilova fotka
Jedině barevné :-) pokud je, jak už tu někdo píše, něco barevně sladěného k tomu. Nevěsta v bílých šatech s kyticí bílých kal by asi měla zvolit spíše bílé boty. Ale boty taky moc nebudou vidět.. Já mám šaty s bordó aplikacemi, kytici také do vínovo-červena a boty také červené- bílé už bych nikdy nepoužila.. A v tamvě hnědých vlasech červený melír :-D No, pro mě byly barevné boty jasná volba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně se líbí víc klasika - botky bílé ;-)
Odpovědět
no já jsem takový šílenec a zarytý odpůrce "klasické" svatby. Samozřejmě, že mám v plánu to sladit. Chtěla jsem fialovou kytici, fialové bolérko a fialové doplňky+ty boty. Ženich by měl ale spíše radši klasicky bílou nevěstu :-/ tak váhám..
Odpovědět
@minina chtěla jsem se podívat na tvoje fotečky, ale máš to nějaké bloknuté ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@aknahoj Ahoj, dneska mi to admini zablokovali kvůli 5 fotkám ze svatební cesty... dělají tady čistku, smazali mi dneska profilovku, blokli album a 2 krátké zprávy:(
Odpovědět
Profilova fotka
A mně se zrovna líbí, když to není sladěné :-D K některým modernějším šatům se to podle mě hodí. A nebo vzít něco jemnějšího, třebas pudrové boty nebo stříbrné, neladit s ničím dalším
Odpovědět
když jsem scháněla boty, tak jsem se taky dívala po barevných - máme stavbu do červena.. ale paní v salonu mi řekla, že by to moc razilo, že ke sněhobílým šatům si mám pořídit, když né bílé, tak stříbrné nebo krémové.. Ale proti gustu.. nakonec jsem sehnala bílé..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@aknahoj Velký admin mi to odblokoval, můžeš:)
Odpovědět
@minina Jéé, máš krásné fotečky..i ty kravičky..byla jsi krásná nevěsta ;-) přesně tak nějak si to představuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít boty zářivě růžové, taktéž spodničku, kytici a určitě něco ve vlasech. Ženich podšívku saka, ponožky, tkaničky. Jsem velký fanda barevných úletů :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@neftys75 jojo, přesně tak to budu mít i já ! :-) moc se mi to líbí, když jsou botky nebo další doplňky ve výraznějších barvách, a ne jenom bílé....
Odpovědět
Profilova fotka
@aknahoj Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já plánuji barevné botičky určitě :-) Přemýšlím i nad barevnými punčoškami, které by ladily. :-) Ať je prostě sranda, pár pěkných fotek a taky teplo nevěstě :D
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně barevné! bílé boty se mi nelíbí ani u šatů, natož na běžné nošení už bych je nikdy neobula...máme růžovo - tyrkysovou svatbu, tak budu mít růžové nebo tyrkysové, podle toho jaké seženu...už se moc teším, že je pak celé léto budu nosit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky souhlasím - určitě barevné botičky - vypadá to krásně i na fotkách :-) Přítel chce i fialové ponožky :-)
Odpovědět
rozhodně ANO x-) vypadá to perfektně ;-)
Odpovědět
@neftys75 Prosim te, kde shanis pro drahouse ruzove fusekle? Ja ne a ne sehnat. Stejne tak botky pro me. Vsechno je to prilis svetle.
Odpovědět
Profilova fotka
@kelisova Ponožky mám v albu http://www.beremese.cz/fotoblog/nefty... a jsou koupené zde http://www.archiduchesse.com/en/citad... A boty si budu barvit - viz diskuze http://www.beremese.cz/diskuse/tema/d... ;-)
Odpovědět
@neftys75 Super, diky moc za odkaz. Ty tkanicky mas odkud? :) Drahous je naklonen vsemu :) Jeste se zeptam, nez bych se k tomu proklikala, kolik te stalo postovne?
Odpovědět
Profilova fotka
@kelisova No my bydlíme ve Francii a je to francouzská firma a od nákupu za 36€ posílají zdarma... Poštovné do zahraničí nevím, to se asi budeš muset opravdu proklikat :-p Tkaničky my budeme řešit opět ve Francii asi, ale dají se sehnat v čr zde http://www.tkanicky.net/
Odpovědět
Já jsem konzerva, takže klasika bílá... I když v poslední době uvažuju o růžových lodičkách, je to praktičtější, ty ještě někdy unosím, ale bílé fakt neee.... A vzhledem k tomu, že jsem malá a šaty chci hooodně dlouhé, tak mé nohy ani boty stejně nikdo neuvidí :)
Odpovědět
@neftys75 Jojo, mne to pak doslo, ze nebydlis v CR :) Ale diky.
Odpovědět
Chtěla jsem původně barevné, ale letos a loni to mají snad všichni, tak nepůjdu s davem, já vynosím i bílé. I když já vynosím jakékoli hezké botky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nefer13 Já teda moc neřeším, co kdo má, ale spíš, co se líbí mně a jak si to představuju ;-)
Odpovědět
@neftys75 Přesně souhlasím. Mám to co se mi líbí a ne to co ostatní. MYslím si, že právě svatba je dobrá příležitost, kde se projeví individualita nevěsty a ženicha.....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?