Zpěv u obřadu

Ahoj holky, mohly byste mi poradit s výběrem písní k obřadu, který bude na zahradě? Chci ať mi zpívá má kámoška a ta s tím souhlasí, jen chce, ať si vyberu písničky. Jakou byste doporučily k příchodu nevěsty? Pokud jste to měla některá podobně, budu ráda za vaše postřehy ;-)
Odpovědět
Můžu Ti přeposlat výběr se seznamu písní, které jsme dostali na výběr my. Ale stejně si moc nedovedu představit vhodnou zpívanou píseň na příchod a ještě u obřadu na louce. =-) Asi jedině Ave Maria, nebo Hallelujah. Ale stejně mi to nepřijde úplně ono...to nemůže být jen tak ledajaká písnička.... :-S
Odpovědět
@cris85 podle me na sebe zpev pri prichodu nevesty zbytecne strhne pozornost, lepsi by asi bylo neco beze slov...
Odpovědět
Mě napadá nádherná svatební píseň Květiny bílé po cestě - z opery Rusalka: https://www.youtube.com/watch?v=RgKpF.... Ale nevím, zda to kamarádka zvládne zazpívat.
Odpovědět
@pebbles To je pisen pro sbor, obavam se, ze jako solo to moc nevynikne :-|
Odpovědět
Moc díky. Taky jsem přemýšlela nad tím, že na příchod dám jen nějakou instrumentálku a zpívat bude až u gratulací a polibku :-) Alespoň jste mě v tom podpořily :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff Já bych se toho nebála...nebude to sice znít jako sbor, ale určitě to může být zpíváno i sólově. Viz mp3 v odkazu: http://www.agadir.cz/detail.php?sklad....
Odpovědět
Profilova fotka
já jsme zpívala bráchovi v kostele u varhan Ave Marie (gunod), nebeští kavalérové, a Ave verum corpus (i když není svatební, ale je pěkná) nebyl s tím problém, naopak, všem se líbilo. ave maria byla tesne pred tim než si dali slib a prstýnky, pak po povídání kneze Nebeští kavalérové, a nakonec to Ave verum corpus .... (eventuelne mohu poslat video :) )
Odpovědět
Profilova fotka
a nebo toto a neco si z toho vybereš :) http://www.oko-opava.cz/de/obecne/skl... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?