Zámek Litomyšl

Ahoj, máte zkušenosti s obřadem na zámku Litomyšl? Konkrétně s kaplí a venkovními prostorami? Budu ráda za každou informaci :)
Odpovědět
@andy_andy Ahoj, taky chystáme svatbu v Litomyšli. Na zámku jsme byli letos v červenci, právě kvůli omrknutí kaple. Paní, která nám šla kapli ukázat (hlavní průvodkyně?, organizátorka svateb?, manažerka?, možná vše v jedné osobě), byla velmi milá. Ale kaple se nám až tak nelíbila a vyděsila nás informace, že v létě tam mívají až osm svateb denně. Pro svatby totiž uvolňují jen vybrané dny. Kdybys chtěla svatbu v jiný den než ve "svatební", tak se to platí jako pronájem kaple a to je prý v desítkách tisíc.
Odpovědět
@teydea Díky moc za info :) Taky jsem slyšela, že tam je těch svateb hodně ... vůbec teda nevím, jak se zařídit :/ Chtěla bych mít někde jistotu, že když to bude venku a začne pršet, tak se to může přesunout dovnitř. A moc nestojím o nějaký kvap svatby za svatbou na zámku teda :/ Hezká je i nová obřadní síň a klášterní zahrady, ale taky o těch místech nemám vůbec informace.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, pokud byste sháněly živý hudební doprovod, zejména ve venkovních prostorách, mrkněte na mé stránky - mohu nabídnout harfu i s houslemi. Jsme 15 km od Litomyšle. Harfa se dá přestěhovat přeci jen snadněji než-li klavír a proto doprovázíme zejména venkovní obřady, kde je jiný "bohatý" doprovod hůře uskutečnitelný. :) Nepotřebujeme žádné reproduktory, elektřinu, ani jiné... Mějte se hezky, zdravím Vás! :)
Odpovědět
@harfistka_simona Představa živého doprovodu je úžasná! Určitě jsme o tom již přemýšleli s přítelem. Máte nějakou předběžnou kalkulaci ceny pokud by se jednalo o duo harfa a housle po dobu obřadu? A chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s obřadem právě třeba v klášterních zahradách v Litomyšli? Případně jiný tip na venkovní obřad v okolí Poličky, Svitav, Litomyšle? Děkuji mnohokrát! :)
Odpovědět
@andy_andy Nevěsta blanka1286 měla svatbu v Klášterních zahradách. Počasí jim vyšlo dokonale, krásná svatba. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andy_andy Hezké to bývá i v Pivovaru Ústí nad Orlicí - Hylváty, měla byste i hostinu na jednom místě. Pak ráda jezdím do Moravské Třebové na zámek, tam je skvěle připravený i sál a catering (dala bych Vám kontakt), takže také na jednom místě. O Klášterkách jsem jen slyšela, že jsou drahé, ... jinak více neporadím. :(
Odpovědět
@harfistka_simona Děkuji z odpověď :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andy_andy kamarádi se brali letos v září v klášterních zahradách. Měli agenturu z České Třebové, která zařídila slavobránu, stůl i židle, přivezli, postavili, složili, odvezli. Kdyby ses chtěla na něco víc zeptat, dej mi vědět, poptala bych se jí:)
Odpovědět
@kajovaevicka Díky za info, zatím se stále rozhodujeme. Kdybych měla dotaz, ráda se ozvu. Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?