Výbuch smíchu při obřadu v kostele :)

Profilova fotka
Zdravím všechny nastávající nevěsty/ženichy a stávající manželky/manžely. Jelikož jsem docela veselá kopa, tak mě napadla otázka/debata tohoto typu :D S přítelem nás napadl katastrofický scénář, a to - on ví, že pokud dostanu záchvat smíchu, že to neumím nijak utnout a nijak ovlivnit, nedávno mi řekl, že je zvědavý jak budu reagovat na to, až mi při obřadu bude muset říct Lenko...(jen pro vysvětlenou, většinou mě lidé oslovují Leni, Lenčo, jen když jsou naštvaní, tak Lenko, podle toho poznám, že je něco v nepořádku :D )...jestli právě nevybuchnu smíchy, ...doma si teda říkáme asi standardně jako jinde táto mámo. No asi si poklepete na čelo, ale já se od té doby pousmívám a říkám si, kdoví jestli už někdy někoho před oltářem chytil záchvat smíchu a jak to řešil :) Dík za reakce a přeji pěkný usměvavý den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zase obavy abych u obřadu nebrecela:-D :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak z toho strach neměj, určitě nebudeš jediná a hlavně! budou to slzy štěstí, ty se tolerují ;-)
Odpovědět
@vcelka1669 To ti závidím! Mám taky strach, abych nebulela jak šílená ještě 3 hodiny po obřadu :-D doufám že ne, ale fakt se toho bojím :-( A nemoh by ti preventivně říct Leni? Vždyť je to jedno, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vcelka1669 no jenže jako ty nevis jak zastavit smích když to přijde;-)bude to samé u mě s pláčem...:-(
Odpovědět
Profilova fotka
No jako abych se nedivila a nebyla tak vystreslá a nezačala brečet jak malá :-D Já mu říkala ať řekne Leni, mě je taky divné mu říct Vítězslave :-D on prý že řekne co řekne farář ať to radši nezblbne 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek85 tak si můžem podat ruce a doufat, že to zvládneme obě ke své a ostatních spokojenosti. Nevím jak ty, ale já tam budu mít i pár "drábů", kterým by se možná i trochu hodilo abych se znemožnila :-|
Odpovědět
Hele, farář to přežije, vždyť to není nic proti ničemu. Takže na to kašlete! Řekněte si tak, jak si říkáte normálně. Já to mám stejně - když mi řekne někdo Jano tak se hned ptám co jsem udělala. Jsem prostě zvyklá na jiné oslovení. Stejně tak svého přítele určitě neoslovím Jane, protože to je pro mě někdo cizí, já mám přece Honzu :-D. Jane jsem mu snad v životě neřekla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vcelka1669 tak to já mít nebudu ;-)jen rodinu...snad to zvládnem;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza přesně, souhlas. Naštěstí je pan farář supr, tak to určitě, jak ho znám, přejde vzpomínkou na nějaký suchý vtip, sám se mu zasměje a pojedem dál :-D
Odpovědět
@vcelka1669 Ať tě osloví Leni nebo Leničko (Leničko je takový víc romantický a zamilovaný a zní podle mě i lépe než Leni, ale já bych se u Leničky rozbulela, to Leni je víc free). Mě kdyby řekl Lenko, tak to asi taky nedám a začnu se tlemit, nikdy jsme si jmény neřekli... navíc jméno Lenka je děsně tvrdý, nemám ráda, když mi tak lidi říkaji... asi mě tak oslovuje jenom šéf :-D A pokud ti řekne Lenko a ty se začneš tlemit, no booože, alespoň se atmosféra uvolní a kdoví, jestli máš nakažlivej smích, za chvíli se budou chlámat všichni :-D není nad pohodu a uvolnění na svatbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek85 to je asi normální ne? Já si myslím, že mě to chytne teda :D
Odpovědět
@andilek85 Já už jsem psychicky smířená s tím, že budu brečet už od rána :-D Stačí když v televizi vidím svatbu úplně cizích lidí, tak řvu jak želva :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my se smáli celý obřad :-D bylo tam několik vtipných okamžiků o které se postaral hlavně můj manžel a oddávající :-D . Třeba když manžel říkal ano tak paní oddávající tam na něj začala že musí přece hlasitěji a tak tam pak hulákal "Anooooo" - všichni výbuch smíchu na minuty a pak místo prstýnku mě začal hned líbat tak oddávající taky tam na něj spustila a to už jsme se smáli až do konce - no prostě prča.
Odpovědět
Holky, jestli vás to uklidní, tak já řvu i u zpráv, pohádek, teď jsem naposledy brečela u Postradatelných :-D A když si pouštíme písničky, které bychom mohli mít na obřad a první tanec, tak řvu taky..takže to bude boj. A bude to chtít tuny voděodolných líčidel :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vcelka1669 A proč ti musí říct jen Lenko? Když manžel říkal slib, tak řekl: ...beru si tě, Gabrielko, za maželku. A nikomu to nevadilo a mě se to líbilo, protože Gabrielo zní jak kdyby mi nadával... Takže proč to jméno neupravit dle obrazu svého? ;)
Odpovědět
@vcelka1669 "Leni" by nemělo vadit, také mi řekl Zuzko a ne Zuzano (když mi řekne Zuzano, ztuhnu, protože je průšvih, přesně jako u tebe). :)
Odpovědět
Mě sice záchvat nechytil, ale smála jsem se dost. Svědkyně mi totiž přišlápla vlečku, takže jsem se nemohla pohnout. Manžel si toho všiml, začal se smát, já taky a pak to teprve zmerčila ona, takže ukročila a já mohla šáhnout pro prstýnek. Mezitím vznikla super fotka od oltáře, na které jsme oba vysmátí. Takže smíchu se neboj, já to za znemožnění se rozhodně nepovažuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No myslím, že už jsem klidnější, jako nevadilo by mi, kdyby byla svatba úsměvná, jenže jak se znám, některé by to mohlo i pohoršit. Ve škole jsem za to dostala párkrát i za pět..."slečně Ševčíkové je něco k smíchu" říkal vždycky učitel, "tak se s nama podělte, ať se taky zasmějeme"...já nic, tuhá...pokračovalo se a já zas výbuch smíchu, a to už bylo "Ševčíková, jestli se nepřestanete smát, máte za pět"...a bylo za pět a tradá za dveře, tam jsem se chlámala ještě čtvrt hoďky. Hned jak jsem vešla do třídy, chytalo mě to zas, ale další kouli jsem nechtěla, tak jsem to dusila až jsem byla rudá jak rajče :-D No, a toto kdyby bylo na svatbě, tak kostel můžou zrovna na celý zavřít, aby jsme to do večera stihli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@saffy vidím, že někdy se člověk může snažit být vážný a on ten smích stejně někdo vytvoří a podpoří :-D nechám to osudu, jak znám přítele, tak se stejně postará o to, aby mě tam rozesmál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 no pobrwceni ano ale zastavit to bude horší...;-)
Odpovědět
No já bych to jméno raději řekla tak jak pan farář chce, on je to totiž dost "závazný" oficiální slib, a proto musí být řečen správně, tak jak je potřeba. Nebo se na to zeptejte pana faráře. Já myslím, že budete aspoň trochu nervózní a tak přítel možná nebude mít chuť tě rozesmávat, bude mít sám se sebou co dělat.
Odpovědět
My jsme říkali: "Já, Antonín, odevzdávám se tobě, Terezko.." a "Já, Terezie, odevzdávám se tobě, Toníku..". Ničemu to nevadilo. Myslím, že ten slib je tak krásná a vážná chvíle, že se smát nebudeš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek85 to bude dobrý určo
Odpovědět
Profilova fotka
Rict mi mamo,tak si ho nevezmu :-D ja si myslim,ze v tu chvili nebudes premyslet nad tim jak te oslovil a zadnej zachvat nebude :-)
Odpovědět
@vcelka1669 Já myslím že můžeš bouchnout smíchy během celého obřadu,ne jen při vyslovení jména. Já na své svatbě vybouchla hned dvakrát,že jsem myslela že ani neřeknu ANO. A u mě je blbý že já když se začnu smát,hned dostanu několikahodinovou škytavku. Nakonec se to naštěstí bez škytavky obešlo,to by byl teprv pořádný trapas... :-D
Odpovědět
@vcelka1669 Možná to beru jinak než vy, protože svatbu v kostele neplánujeme a sliby si určitě říkat nebudeme...ale výbuch smíchu na své svatbě bych brala jedině jako plus :-) Vždyť to nebude hned znamenat, že byste obřadem opovrhovali, jen se u toho trochu pobavíte. K těm oslovením - také se doma neoslovujeme obyčejně. On mně řekne jménem jen před příbuznými, a to Jano, což taky vždycky beru jako "Co jsem zas provedla?". Já jemu říkám ale Stanislave běžně. Stando mu řekne každý, ale Stanislave jen já :))
Odpovědět
Profilova fotka
Já se třeba smála celou cestu uličkou, protože se mi vlečka zachytila při vstupu do kostela za mřížku na zemi a brácha, který mě vedl, ji z ní nemohl dostat. :-D Díky tomu jsem se pak usmívala jako blbá celý obřad a nebrečela. Taky si jmény neříkáme - Hano a Otakare zní strašně, ale neřešili jsme to. Prostě jsme jen opakovali to, co nám kněz říkal...
Odpovědět
My se celou dobu obřadu smáli, bylo to moc fajn, natáhlo mě jednou při vzpomínce, že se na tom místě brali babička s dědou, kteří už nežijí, ale rychle jsem to zahnala :-) Doteď je mi všemi "vyčítáno", že čekali hééérečku, potok slz a já se tlemila :-D A slib, jsme si řekli tak, jak se jmenuje, žádný zdrobněliny, vůbec mi to nevadilo, v té chvíli mi to bylo fuk a jen jsem měla strach, ať se neškobrtnu. Museli jsme se ho totiž naučit, žádný odříkávání ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?