Venkovní svatební obřad Třebíč. Znáte nějaké místo?

Ahoj holky! Nevíte o nějakém hezkém místu v Třebíči, kde by se mohl udělat venkovní obřad.. moc děkuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jsem taky z Třebíče a svatbu budeme mít v bazilice:) Jinak se dá prý udělat i obřad venku před bazilikou u toho parčíku :) a pak je taky hezké místo nahoře u "kostelíčka" v horka- domcích :)
Odpovědět
ahoj,moc děkuji za tipy.Byli jsme se podivat u baziliky tak to uděláme asi venku v tom parku.Jen doufám že do příštího roku to tam nebude tak rozdělané :( teď jen zajít na úřad a zamluvit si nějaký ten termín :)
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak já jsem chtěla mít svatbu u kostelíčka, celá Třebíč jak na dlani... Viděla jsem i fotky z obřadu na Hrádku u mohyly, taky moc krásné místo... Myslím, že u toho zámku to bude na dlouho :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my budeme mít nakonec Malovaný dům, ale aspoň pro focení je v létě moc pěkný parčík pod starým hřibovem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Holky, tak my máme svatbu 3.9.2011 v bazilice... Bohužel to staveniště tam prý bude až do konce roku 2011, takže uvidíme :) uděláme fotky v katedrále a pak u studny před kryptou :)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě se chci zeptat holky, když jsme tu tak pěkně všechny z Třebíče - kde budete objednávat svatební dort? děkuji !
Odpovědět
my si objednáváme dorty i cukroví na rodinné akce v cukrárně pod skálou, paní je ochotná a udělá cokoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer jestli se můžu zeptat kde je přesně ta cukrárna :) ? děkuji - znám tak cukrárnu u tety, u veškrnů :D
Odpovědět
@xxevaxx je to adresa zdislavina 20,na netě stačí zadat cukrárna pod skálou a z města se tam dostaneš tak, půjdeš okolo cafe bar holiday směrem dolů, přejdeš most a je to hned ulice první doleva, je to takový malý baráček, je to skoro na konci ulice, dá se tam i zaparkovat a paní udělá cokoliv a jsou od nich dobré dorty, vyzkoušela jsem toho hodně v třebíči a to mi chutná nejvíce, nejlepší cukroví a dorty jsou samozřejmě v jihlavě v cukrárně u brány, ale takdy se mi stalo, že jsme nedostali co jsme chtěli a že dorty ujížděli, jelikož to neměli zatuhlé a pak se mi dort dost propadal a padal dozadu, což byl problém. ( hlavně když to bylo na akci pro 50 lidí a všichni očekávali krásnej dort a on jel a jel a to jsem se ho snažila spravit)
Odpovědět
vera_vila:z té baziliky mám taky strach,slyšela jsem že ji budou opravovat až do podzimu roku 2012 :-( tak pořád přemýšlíme.. u kostelíčka je to moc pěkné,jen ten přístup mi dělá trochu starost.Ach jo!to je tak když si ženská nemůže vybrat :) nemáte někdo nějaké fotečky na inspiraci :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, jen chci upozornit všechny, kteří plánují svatbu v bazilice, že staveniště okolo zámku bude ještě téměř celý příští rok, tak ať nejste zklamané. Je v plánu i plošné snižování celého vnějšího nádvoří...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím :-) Prosím vás, jak to funguje se zamluvením baziliky, ptali jste se přímo v bazilice? Řešili pokud jste absolvovali svaté přijímání či bihřmování? díky za odpověď.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Kdo měl svatbu v bazilice, respektive za bazilikou v tý zahradě? Poprosila bych o informace ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?