Venkovní svatba - organizace

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak jste to měli s organizací před venkovní svatbou. Jestli ženich vyzvedával nevěstu? Nebo přijeli každý zvlášť. Svatební hosté tam byli??? Děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Náhodou jsem padla na tuhle diskuzi, i když vidím, že už jsi otázku dávala dávno...tak třeba se můj příspěvek ještě bude hodit. ;-) Taky plánujeme v červnu svatbu v přírodě, malou, nebudeme si moc lámat hlavu formalitami. Plánuju to tak, že se všichni sejdou předem na místě obřadu (budou to tam ještě muset i trochu připravit), jen já a táta zůstaneme v chalupě, od které je to autem jen max. pět minut. Všichni se srovnají před "oltářem", nebude žádný průvod, není ani odkud kam přicházet. Až mi někdo zavolá, že jsou připraveni, přiejdeme my s tátou, zastavíme opadál a s hudbou mě táta přivede k ženichovi. Asi někam, kam bychom mohli jako odcházet, dáme stolek se skleničkami a sektem a uzavřeme to tak, že tam my dojdem, ostaní přijdou za námi a dáme si přípitek.
Odpovědět
Já si myslím, že nevěsta má přijet jako poslední, vše už má byt připraveno , hosté už mají byt posazený a má se čekat jenom na příchod nevěsty. Nelíbí se mi, když nevěsta ještě musí organizovat rozmístění hostů a td. td. Ale to je pouze můj osobní názor. Jirka
Odpovědět
Nezapomenutelný zážitek je přijet kočárem, který je tažený ušlechtilými koňmi. Všechno bylo jako v pohádce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak my tam budem uz od rana - je to jinde nez bydlime.....hezky si to vsechno pripravime i s nekolika hosty, pac sami chteji....a hlavni varka svatebcanu dorazi cca na 15h, kdy uz by melo byt vse ready....moje osobni pripravy pak budou probihat na tajnaka mimo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?