Večerní svatební obřad. Máte zkušenost a tip na místo?

Profilova fotka
Ahoj holky máte zkušenosti s večerním obřadem a eventuálně, víte i o velmi romantickém místečku, kde by tento obřad mohl být? ;-)
Odpovědět
1
2
Vím že na Kačině dělají půlnoční obřady.
Odpovědět
Profilova fotka
Večerní obřad... hmmm, to mě nenapadlo. To musí mít úžasnou atmosféru...
Odpovědět
@aktaeb ono by chtelo jeste rict, v jake cca lokalite by sis to misto predstavovala ;) jinak vecerni obrad zkusenost nemam, ale co jsem videla, je to pekne kdyz je pekne pocasi - od toho se to odviji pokud by slo o venkovni obrad. Pokud o vnitrni, tak zalezi pak na Tve predstave :) takze ji asi vic popsat ;)
Odpovědět
Na zámku, kde jsme se brali, taky dělají večerní obřady, ale zkušenost nemám. Jen jsem si vzpomněla, že náš fotograf jednu večerní svatbu fotil a byla to docela psina. Lidi se totiž sešli už odpoledne a do obřadu se jich dost (včetně ženicha) stihlo vylít jak vázy. Takže pochybuju, že z toho pak něco měli. Určitě to má svou atmosféru, ale chce to trošku vychytat organizačně, aby nedošlo k výše popsaným radostem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla večerní obřad v Ostravě Zábřehu na zámečku. Bylo to na Halloween, v 6 večer až se setmělo, obřad na nádvoří, která byla vyzdobena dýněmi, listy a ulička lemována loučemi a ohněm (v koších), po obřadě byl pak raut a zábava - vše bylo v keltském stylu, hudba, tanec - ukázky a učení tance, ohňová show, velmi netypická svatba. Akorát nám trvalo dost dlouho, než jsem z toho smradu od ohně vyvětrali oblek a šaty, bylo to jak strávit týden v udírně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro gepe; Je jedno, kde by se obřad uskutečnil..nemám nijak vyhrazené místečko. Chtěla bych ,,utajenou,, [pouze svědci] co nejvíce romantickou a trochu nevšední svatbu při svíčkách. ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
@aktaeb aaa uz rozumim ;-) jen obrad a posezeni, ci spojene i s ubytovanim, pripadne vikendem? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe Přesně tak :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@aktaeb Ahojky četla jsem tvůj dotaz. My se budeme brát 30.6 ve 21:OO. Doporučuji podívat se na stránky Červeného hrádku u Jirkova. Nabízejí jak venkovní, tak večerní obřady a je zde i možnost ubytování. My se tam taky bereme, jen oslavu ve stylu noční svatební párty máme jinde. Sice už nabízejí večerní obřad delší dobu, ale my budeme první kdo ho tam bude mít. Tak snad to dobře dopadne. A tobě držím palečky aby vám to vyšlo.
Odpovědět
Jsem z Ostravy, takže s místem asi nepomůžu, ale co se večerního svatebního obřadu týká, tak můžu vřele doporučit ;-) . My měli svatbu 12.11.2011 v 17 hod a bylo to úžasné, měli jsme tam spoustu svíček a byla tam nádherná romantická atmosféra. Sice ten svatební den pak trochu rychleji uteče, ale zato jsme si celý den i přípravy skvěle užili a nemusela jsem vstávat ke kosmetičce ve 3 hodiny ráno 8-) . Pokud bych se rozhodovala znovu, tak by to byl určitě znovu obřad večer ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@janictourek Můžu se jen optat, kdo Vás oddal?? Mám strašný problém s matrikou mít obřad v sobotu v 16 hodin:)Prosím o radu;)
Odpovědět
@yukinkaa oddávala nás paní matrikářka z Nové radnice v Ostravě. Potvrzení termínu jsme sice dostali asi až za měsíc (měli tam totiž zrovna nějaký audit), ale už když jsme tam byli vyplňovat formuláře, tak paní úřednice byla moc milá a říkala, že to nebude žádný problém, že to schvalování je jen taková formalita a že se ještě nestalo, aby nějakou žádost neschválili ... Takže pokud vám dělá někdo problém s termínem či časem, zkusila bych někoho ochotnějšího - třeba tady v Ostravě jsme měli možnost oddávajícíh z radnice městského obvodu kde bydlíme nebo z obvodu, kde máme obřad. Zvolili jsme podle místa obřadu a úplně bez problémů ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky, poraďte mi časový harmonogram večerní svatby!? Nevím si rady a už se mi to blíží....
Odpovědět
Profilova fotka
@fosinka Dobrý den, my jsme si s manželkou také zorganozovali noční svatbu. V kolik hodin ji plánujete? Podle toho se dá udělat harmonogram. Když ji budete mít v únoru asi nebude muset začínat moc pozdě. Nebo už máte harmonogram hotový? My jsme začínali ve 22 hodin, protože to bylo v červenci a bylo dlouho světlo, pak bylo vše při svíčkách ve starém odsvěceném kostele :-). Ale všichni si to nakonec užili.
Odpovědět
Profilova fotka
@pension_kraus zdravím:) díky za tip, harmonogram dne už celkem máme v hlavě, ještě dopilovat detaily a bude vystaráno. Obřad bude v 16,30, takže začínáme celkem brzy, ale tešíme se jak to dopadne. Obavy jsou, ale snad si to vsichni uzijou...
Odpovědět
Profilova fotka
Když začínáte s obřadem už v 16:30 tak cca v 17 hodin je po obřadu, je-li civilní. To ani pro hosty není zase tak pozdě, s námi to měli horší, nám ještě přijela jako překvapení rocková kapela a ta hrála až do rána do 8 hodin :-). To se ani po létech zapomenout nedá. Jestli to plánujete při svíčkách, nebo aspoň nějaké Vaše fotografie, tak to bude mít úžasnou atmosféru. My jsme se ještě fotili druhý den za světla, netradiční postup, ale všichni hosté se znova ustrojili a spolupracovali :-). Přejeme Vám ať se svatba vydaří. Po svatbě dejte vědět, jaké jste udělali zkušenosti. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
prosím, máme v plánu také večerní obřad, 28.6. ale nějak si nevíme rady, rádi by jsme také romantiku při svíčkách a pod širým nebem jenže tma je docela pozdě že, Nebo aspoň šero jelikož po půl hodině co trvá obřad už se rychle setmí... poraďte prosím a pokud víte o nějakém vhodném místě na karlovarsku byla bych vděčná.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek prosím máme obřad ve stejnou dobu, vůbec si nevím rady s harmonogramem po té. pojede se na místo hostiny, bude polévka a místo hlavního chodu bude raut... ale nevím kam zařadit dort, tanec atd poradíte?
Odpovědět
bude to krása..
Odpovědět
@lolitaj máte to v IP ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky, já chci taky večerní obřad, ale když jsem doma řekla, že by nebyl ani žádný oběd a večeře jen raut, tak se to příteli moc nezamlouvalo. Takže si nevím moc rady s harmonogramem. Obřad chci mít tak v 21 - 22h. On ho chce také, ale nevím jak napasovat ten oběd či večeři. Moje mamča mi řekla, že je to divný, ale to je ta stará škola :-D Máte nějaké nápady?
Odpovědět
Profilova fotka
@bogina Dobrý den, již jsem naši noční svatbu zmiňoval v tomto příspěvku dříve. Měli jsem to na několik dní, ale večer by kvůli tradici asi po obřadu stačila společná polévka a potom raut.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@bogina mozna uz to neni aktualni, ale meli jsme vecerni obrad ve 21 hodin na Bouzove. Partnerovi se to ze zacatku zdalo divny, ale po navsteve hradu se mu ten napad zalibil a cas 21:00 navrhnul on :-) klasicky obed jsme nemeli, od 14 hodin jsme meli pronajatou cajovnu na hrade a tam jsme si pripravili odpoledni pohosteni jeste pred obradem. Od 18 hodin jsme meli naplanovane foceni, pak obrad a po obradu prohlidku hradu pri svickach. Pak uz jsme jen zabalili nase veci a jeli jsme domu :-)
Odpovědět
@anettka_ Ahoj, chtěla bych se zeptat, odkud je ta fotka...jedná se o vaší stvabu? Byli jsme s přítelem nadšení z nápadu večerního obřadu a po shléhnutí této fotky jsme úplně propadli této myšlence.
Odpovědět
Profilova fotka
@zarra1986 je fajn, ze se tu najde nekdo dalsi, kdo by chtel mit vecerni obrad :-) za nas rozhodne doporucuji!
Odpovědět
@palomitacheca JJ, my hledáme jak nejvíce ušetřit a přijde nám, že tím, že bude i večerní obřad, tolik neutratíme za hostinu :) Akorát moc nevíme, jaké místo. vy jste to měli kde?
Odpovědět
Profilova fotka
@zarra1986 my meli svatbu na Bouzove, ale vecerni obrad tam stoji 15000Kc... v kolik hodin byste obrad chteli? Co tu tak ctu zkusenosti holek, tak nekde maji s pozdejsim casem obradu problem. To zase na Bouzove nehrozi, protoze vecerni obrady maji primo v nabidce.
Odpovědět
ahoj, plánujeme pozdější obřad v červnu 2014, tak okolo 16. - 17h., ale spíš bych potřebovala poradit s harmonogramem. Na přípravy bude aspoň hodně času, ráno zajedu ke kadeřnici, odpoledne okolo 13h. směr hotel a trochu dodělat detaily nějakých dekorací, nachystat svíčky apod. Okolo 3-4 se začít chystat /líčení, oblékání/, ale co je lepší? Aby hosté přijeli tak 1h. předem, aby se stačili ubytovat a dát si něco na zub z rautu, který bude místo snídaně v domě rodičů nevěsty, nebo aby dojeli rovnou na obřad? Po obřadu focení, počítám tak 1-2h z toho tak 45 min se budou hosté fotit s námi. Okolo 6 - 7h. bych podávala večeři, krájení dortu a pak už se bude stmívat, takže bych chtěla stihnout nějaké pěkné fotečky. Po večeři grilování prasátka, a večerní zábava. .... Ale kde zařadit krájení dortu a první tanec a tanec s otcem? S tímto si nevím moc rady. Kdy by měli mít hosté možnost předat přáníčka, popř. dary?
Odpovědět
Profilova fotka
Večerní svatby(případně při západu slunce) organizujeme na zámku Kačina. Je to kouzelné prostředí. V prostoru zámku je i malá kavárnička, kde lze udělat občerstvení, také salonek, kde se lze připravit. Pokud byste měl někdo zájem, napište do zpráv.
Odpovědět
@svatba_in o Vás vím, ale máme svatbu na Prostřední Bečvě. vše na hotelu (obřad, večeře, raut a ubytování). Dívala jsem se na váš profil, je to něco úžasného.Ale už z organizačních důvodů bude obřad tak 16:30, abychom se stačili vyfotit :-) Děkuji za nabídku. .... spíš potřebuji poradit s harmonogramem odpoledne, kdy začít a tak.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?