Vecerni svatba

Ahoj,chtela jsem se zeptat,zda mate nekdo zkusenost s vecerni svatbou,nejlepe venku.
Odpovědět
Ahoj moje kamarádka měla večerní svatbu (sraz hostů v 5, obřad v 6) v Praze na Petříně (restaurace a hotel Nebozízek) a byla to paráda! Večerní svatby jsou neuvěřitelně romantické. Všichni jsme byli odpočatí, oblečení do večerního, takže kolem půlnoci se to teprve rozjíždělo. :) Mně se to moc líbilo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem večerní svatbu :-). Obřad v 17 hod, focení jsme měli předtím v 15 hod a večeři v 19. Neměnila bych. Ta atmosféra byla úplně úžasná, mohli jsme tam mít rozvícené Vánoční světla a svíčky, navíc se všechno krásně stíhalo, téměř žádné stresy a večer jsme ani nebyli tak unavení. Posílám pár fotek. Měli jsme to v kostele, bylo tam teda netypických věcí víc - byli jsme otočeni čelem k lidem, aby všichni dobře viděli, na obřadě jsme měli k dispozici čaj a koláčky (byla dost zima, tak aby se zahřáli) :-) Venku jsme to neměli (i když tato varianta byla ve hře, pokud by nám správce zapomněl kostel otevřít :-D), ale pokud tě něco konkrétního zajímá, klidně se ptej :-) Jinak jsem čerpala inspiraci ze seriálu Přátelé, kdy si Ross bral Emily (pokud to někdo znáte), jen světel mělo být víc, ale hrozně se spěchalo, tak jich bylo trochu míň.
Odpovědět
Diky planujeme ji az tak v roce 2017 :-D ale inspiraci musim hledat uz ted.
Odpovědět
Toto téma mě taky zajímá. Máme naplánovaný obřad v květnu v 17:00. A nejradši bych ho ještě posunula, ale nějak si neumím představit tu organizaci. Focení je jasné, před obřadem, ale focení skupinek? A jak krájení dortu? No uvidíme, ještě to musím pořádně promyslet...
Odpovědět
No muj plan je sejit se u snidane (vsichni) pak nejake to organizovani,nasledne kadernik,kosmeticka...maly obed ve forme svedskych stolu pro hosty. Pak foceni sami a ve skupinkach,obraf cca 18:00 a pak vecerni foceni a pak meeeeejdan a zabava. Mozna dopedne jeste program pro hosty,napr.prohlidka mestem,zabava at se nenudi :-D
Odpovědět
Omlouvam se za chyby. Pisu na mobilu a mam zanet kloubu.
Odpovědět
Moje kamarádka se vdávala v šest večer. Bylo to fajn, ale nepřišlo mi to o nic lepší nebo horší než svatba odpoledne.
Odpovědět
Odpoledne jsem ji uz zazila,tak jsme se dohodli ze budeme mit svatbu naopak. Takze vecer a obleceni taky naopak.
Odpovědět
Profilova fotka
@aarriel Focení skupinek jsme měli taky před obřadem uvnitř kostela. Hromadnou fotku jsme neřešili, asi by to u nás ani zorganizovat nešlo, kamarádi se po gratulacích hned vypařovali domů.
Odpovědět
Tak ja verim ze hromadnou udelame pred obradem :-Da verim ze nam nikdo neodjede driv jak rano.
Odpovědět
Profilova fotka
@hrp Focení skupinovek je náhodou v podvečer nejideálnější :-) Posílám fotku z obřadu v 17.00 v září na Šumavě :-) Druhá fotka je skupinovka z deváté večer, ale červenec, to je tedy déle vidět, ale i tak :-)
Odpovědět
Pritel chce svatbu u more,ale ti by musel vytunelovat banku :-D osobne bych brala obrad v devet vecer,ale nevim co na to oddavajici.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Byla jsem na jedné takové jako host. Byl to trochu nezvyk, protože všechno bylo úplně jinak ale jinak to bylo fajn ;-)
Odpovědět
@hrp jsou místa,kde se lze domluvit na večerních obratech,tedy i v devět večer.
Odpovědět
Profilova fotka
@hrp meli jsme obrad v 9 vecer na Bouzove a byla to nadhera! :-) matrika s tim problem nemela, Bouzov primo vecerni obrady nabizi.
Odpovědět
@hrp mrkni ke mě, mám jedno album na téma večerní svatby. Taky jsme ji chtěli večer, ale kamarádka mi to rozmluvla, že jednu takovou zažila a že to není dobrý nápad. Pokud chceš mít hosty již od rána, tak počítej s tím, že někteří ti nevydrží až do obřadu nepít ani kapku alkoholu, přece jen jdou na svatbu a být do 9 hod. o vodě a nealko nápojích může být pro hosty docela nuda :-/ .... taky ti můžou do obřadu kamarádi opít ženicha a asi nebude pěkné, když ti bude říkat ano s několika panáky v sobě :-) zvaž to, je to pěkné, ale celý den je naopak.
Odpovědět
Profilova fotka
Večerní obřad má rozhodně své kouzlo. Ovšem záleží pak zase na prostředí, kde se to koná. Taková svatba na palouku v lese, za svitu měsíce v úplňku, to je úžasné. Ale na to si asi málokdo troufne... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?