Utajení nevěsty až po svatební pochod - jak na to?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, Premyslim o tom, ze bych se v den snatku skryvala pred zenichem az do posledni chvile. Mate s tim nekdo zkusenost? Jak to udelat?
Odpovědět
@annabaslova my to tak budeme mít, ženich vyráží na obřad ze svého rodného domu, stejně tak i já a chce mě vidět až na obřadu...každopádně taky to pořád rozmýšlím jak to udělat, chtělo by to pověřit koordinátora (svědek např) aby s příjezdem nevěsty nahnal všechny do obřadní síně, aby nevěsta nečekala půl hodiny v autě, než si tam všichni posedají. Takže pokud se chystáte každý v jiném domě je to v pohodě, jen ten obřad nějak zkoordinovat :-N
Odpovědět
@annabaslova Pokud máte obřad v kostele, nebo někde mimo místo hostiny, bývá to složitější, tam musí opravdu někdo pověřený hlídat, aby utajení klaplo. Máte-li místo "vše v jednom", bude to určitě snazší. Nás družičky instruovaly, ať se jdeme shromáždit na místo obřadu k rybníčku. Pak šli klasika rodiče, svědci, ženich s maminkou a až s delším rozestupem nevěsta s tatínkem. Všichni jsme viděli nevěstu až u oltáře.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame vse v jednom :) jenom me trochu trapi, ze pani a pan z magistratu prijdou 15 min pred obradem a pry budou davat instrukce a tak me napadlo, ze by se zucastnil muj svedek :) a ten by jim i dal moji obcanku. No a nevite, jak tam kdo chodi? Kdy jdou svedkove?
Odpovědět
@annabaslova u nás to bylo přesně tak. Oddávající až 10 minut před obřadem, utajená nevěsta, moji občanku měla svědkyně, která spolu se svědkem a ženichem předali občanky a mě nikdo nepotřeboval. Rozdíl nicméně byl v tom, že matrikářka nic neorganizovala, protože jsme nechtěli žádný průvod. Všichni došli na místo obřadu předem včetně ženicha, který špalírem jít nechtěl a stál se svědkem na místě. Na hudbu pak přicházely jen družička, svědkyně a naposled nevěsta s rodiči. Myslím si tedy, že to zorganizovat zvládnete.
Odpovědět
my to máme taky tak. já budu na místě hostiny připravená a schovaná a čekat na signál. hosté jdou na místo obřadu samostatně předem mnou a mě tam pak odveze táta. všichni už tam budou a my budeme čekat v autě opodál a na signál dojedeme přesně k tomu, vystoupím z auta a půjdu uličkou... ženicha, svědky a družičky uvidím, jak šli, až na videu...
Odpovědět
veškerý doklady bude mít u sebe můj brácha (svědek).
Odpovědět
@annabaslova melo by se chodit prvni zenich s maminkou, pak maminka nevesty s otcem zenicha, pote svedkove, pak druzicky a pak nevesta s tatinkem
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme to tak meli. Nevideli me ani druzicky:* jen tata
Odpovědět
@annabaslova mě to teda koordinatorky řekly takhle: ženich s maminou (v našem případě s tetou - maminka zemřela), svědci, druzicky a nevěsta s tatínkem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?