Utajené místo obřadu

Ahoj, co si myslíte o utajeném místu obřadu. Sraz svatebčanů u hotelu, kde bude po obřadu probíhat hostina a následné vytvoření kolony aut, která pojede na místo obřadu. Místo by bylo do poslední chvíle pro svatebčany překvapením. Díky za názory. ;-)
Odpovědět
Ahoj, myslím si, že by to mohlo být super :) Tvoje myšlenka se mi líbí, samozřejmě to asi chce hosty trochu na to předem připravit, ale jen tak zlehka ;)
Odpovědět
@handa92 Ahoj :) Mně se to líbí a jako host bych to určitě ocenila, je to napínavý :D
Odpovědět
Pokud pojedou opravdu všichni v koloně, tak proč ne. Ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že spousta kamarádů / známých dorazí třeba jen na čumendu na obřad, tak to nevím, jak bys chtěla řešit. Plus pro někoho může být celkem nepříjemný, že když nebudou vědět místo, nebudou se moct správně obléct (něco jinýho si bereš na svatbu na zahradě v horku a něco jinýho do kostela).
Odpovědět
@saffy Do svatebního oznámení nebo do přiložených instrukcí bychom dali informaci, že se obřad bude konat venku, takže s oblečením by neměl být problém...
Odpovědět
Mně by to přišlo jako hostovi super. Ale mám strach, že starší generace by to příliš neocenila. Velký problém taky je, že se kolona hodně často rozpadne, takže by se vám mohl někdo ztratit.
Odpovědět
Profilova fotka
každýmu řidiči do ruky mapku a je to :-)
Odpovědět
Me se to taky libi. Kolonu si ohlidas - nezapomen ale, ze aby se kolona udrzela a posledni auto ji stihalo, musi to prvni jet max 30. Je to divny ale je to tak. Ma to jen ten hacek ze nemuze nikdo prijit na cumendu a kdyz dorazi nekdo pozdeji, ma smulu. Ale i to se da vyresit "emergency" cisle na zasvecenou osobu.
Odpovědět
no ti, kdo se budou chtít přijít podívat jen na obřad, přeci taky můžou, stačí jim dát vědět, že můžou, akorát že se prostě zapojí do kolony ;-) samozřejmě chce to mít zajištěné i pro případ, že se něco stane, to se určitě hodí nějaké to nouzové číslo ;)
Odpovědět
Po pravdě ... z pohledu svatebčana je mi celkem jedno, kde to bude ... hlavně že to bude, ne? ;-)
Odpovědět
Díky za Vaše názory, ještě to promyslíme, ale naší myšlenky se zatím vzdát nechceme ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?