Utajená nevěsta - kdo mě může vést k oltáři?

Ahoj holky, můj tatínek už bohužel nežije, stýkáme se jen se stranou mamky a tam není nikdo, koho bych si uměla představit, že by mě odvedl k oltáři. Kamarád taky nepřipadá v úvahu, jelikož z mojí strany tam budou jen kamarádky a jejich partneři. Moje ideální představa je ve stylu amerických filmů, tři dospělé družičky, tři malé družičky a nakonec já sama, přítel by mě viděl až v kostele. Kytku by pravděpodobně předal mojí svědkyni a ta by mi ji dopravila. Tohle se ale vůbec nelíbí mojí mamce, prý by mě někdo dovést měl.. Ale kdo? Jak to máte vy? :-) A ještě jedna věc - mamka bydlí hned pod kostelem, budu se nejspíš chystat tam, musí mě těch 10 metrů ze zatáčky přivézt auto? (tentokrát myšlenka mojí svědkyně :-) )
Odpovědět
Kašli na to, jak by to "mělo" být :-) Já bych šla určitě pěšky. Jestli by se ti samotné líbilo jít sama, tak jdi. Ale jinak podle mě tě nemusí vést ani muž, klidně třeba maminka. A abych byla ještě větší rebel :-D tak si dovedu velmi dobře představit, že by mě vedla moje nejlepší kamarádka :-) Prostě podle mě by to měl být takový člověk, který pro tebe naplní ten význam. Jak to má většina lidí je úplně jedno ;-)
Odpovědět
@verap33 Já si to právě taky myslím, že je to jedno, že je to spíš o tom, jak bych to chtěla já :-) Nejlepší kamarádka mi jde za svědka, takže tam bych chtěla, aby šla s přítelovým svědkem, moje mamka zas aby šla s přítelovým taťkou.. Ale přivedla jsi mě na myšlenku, že by to vlastně klidně mohla být sestra. :-) Takže děkuju ;-)
Odpovědět
Mne vedla maminka:-) taky nemám tatínka. Byla moc ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Řeším podobný problém :-). Otce sice mám, ale vztahy nejsou dobré a absolutně si nezaslouží, aby mě vedl k oltáři, a další muž v rodině jaksi z mojí strany není.. Mamka sice chce, aby mě vedl její přítel, ale podle mě by to měl být někdo, kdo pro mě má nějaký hlubší význam a zná mě celý život. Požádala jsem maminku, byla dost překvapená - furt, že by to měl být chlap, ale já jsem v tomhle dost nekompromisní, takže buď ona, nebo nikdo :-D
Odpovědět
Já jsem teda nakonec zvolila starší sestru :-) v některé diskuzi jsem četla, že je fuk jestli chlap nebo ženská, hlavně ať je mi ten člověk blízký, takže ona byla jasná volba :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?