Ukázky venkovní svatby, máte foto inspiraci?

Profilova fotka
Ahojte beremky :-) , prosím holky, máte nějakou foto inspiraci na venkovní obřad?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@javeg my jsme třeba měli jednoduchej obřad venku u rybníka, tak se můžeš mrknout. Spíš záleží na tom, co si představuješ...
Odpovědět
Profilova fotka
my měli obřad u kamaráda na zahradě a v přilehlé stodole hostinu. Vyšlo i krásné počasí (hrozila jsem se 40C°) déšť by mi nevadil (i na to jsem byla přichystaná) ale doporučuji svatbu venku je to krásné a když není obřad v kostele tak málo která matrika vypadá dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si řekneme na tomto místě své ano, ale hledám nějakou inspiraci na výzdobu a vaše názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli venkovní obřad v zámecké zahradě,mrkni ke mně do alba
Odpovědět
My měli obřad v takovém malinkém parčíku, který je u nás ve městě na náměstí. Měli jsme půjčený červený koberec, dali pár lavic na sezení pro rodinu a stůl jako "oltář". Bylo to jednoduchý, ale všem se to moc líbilo.
Odpovědět
@javeg Ahoj, my taky budeme mít (snad počasí dovolí) obřad venku. Budeme to mít u "ranče", mají tam koně, ohrady s krávama a kozama.. Taky tam mají starou ozdobnou studnu a zahradní altánek. Mají tam plno kytek, takže ani moc nemusíme zařizovat výzdobu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to vypadalo takto... Díky bohu počasí nám na venkovní obřad přálo :)
Odpovědět
@incognitka To vypadá nádherně :) Taky bych chtěla venkovní svatbu...ale toho počasí se fakt moc bojím:) měli jste nějakou náhradní verzi? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mojeuzivatelskejmeno měli, ale s tím počtem lidí by to bylo méně příjemné než takto venku :-) ale pravdou je, že je potřeba počítat vždy se vším. Já jsem si od začátku plánování svatby říkala, že počasí řešit nebudu - nebudu se tím stresovat, protože to je jediná věc, kterou člověk neovlivní. Takže přichystaní jsme byli na všechno a pak jsme jen čekali, jak to s tím počasím dopadne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My měli teda na zámku v zahradě:)
Odpovědět
Profilova fotka
@javeg i nám počasí vyšlo a jsem moc ráda, že jsme mohli své ANO říci v přírodě, má to své kouzlo...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka1989 ..venku to má vždy své kouzlo, že?! krásné :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@incognitka ano má právě a kor nám vyšlo počasí, že jsme měli 30 tak, že super :-*
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Vám holky za inspirace...
Odpovědět
Profilova fotka
holky jak pripadne budete resit spatne pocasi? :) mate nahradni variantu?
Odpovědět
Profilova fotka
@nakielka já byla přichystaná na déšť, ( 3 týdny před svatbou nás málem vyplavila Vltava při povodních) - měla jsem koupené stylové holinky i pro ženicha, sehnala jsem velkoobchod z krásnými deštníky, objednala velký párty stan pod kterým by proběhl i obřad - a nakonec 2 dny před svatbou bylo 40C°na sluníčku :-D :-D v ten den se NAŠTĚSTÍ ochladilo asi na 25C° a stan krásně posloužil jako stín pro hosty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my měli obřad v zahradě hotelu, kde se odehrával oběd i raut
Odpovědět
Taky plánujeme venkovní obřad. Bude to v zámeckém parku, ve kterém bude i hostina. Plánujeme půjčení party stanu. V případě nepřízně počasí bude možnost přesunout obřad dovnitř, co z hostinou budeme muset ještě vymyslet. :-) Výzdoba bude jednoduchá. Pouze židle pro svatebčany a svatební oblouk, který si sami vyrobíme. Něco podobného jako na spodní fotce :) Chtěla bych se zeptat nevěst, co už mají obřad za sebou, jakým způsobem řešily hudbu? Místo obřadu:
Odpovědět
Profilova fotka
@dvestepadesat ten oblouk je boží :-) hudbu určitě živou, třeba někoho na španělku to by bylo nádherné. Můj manžel sehnal na svatbu velice nadanou klavíristku co nám hrála na klávesy. Potom se přesunula do stodoly kde byla hostina a hrála a zpívala až do večera. Potom přišel dj s karaoke a o zábavu bylo postaráno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nakielka ano, hned ta budova vedle ( dávala jsem tam naší fotku) mrkni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Venkovní obřad na statku
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den budoucí nevěsty, ráda bych se zeptala, zda některá z vás měla problém s časem venkovního obřadu? Na místě, kde jsme chtěli mít obřad (zámeček ve Starých Čivicích) nám majitel oznámil, že oddávající jezdí pouze v odpoledních hodinách. Máte některá podobnou zkušenost? Pocházím z Pardubic a ráda bych svatbu někde v okolí a hlavně dopoledne. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli taky obrad venku - na zahrade jednoho penzionu nasich známých, kam radi jezdime v Chribske, svatbu tam měli poprvé. cely tyden prselo každý den, byla jsem pripravena na vse, na obrad neprselo i když bylo zatazeno ale po obede se nadherne vyčasilo, bylo slunicko, ze na spolecne foceni jsme si nic lepšího nemohli prat. hudbu jsme při obrade měli zivou, chtěla jsem ji strasne moc a hlavne něco atypického, takze na cestu k oltari nam hral na trubku a při gratulaci nam hrala na flétnu. bylo to nadherne a velice dojemne:) bulela jsem o sto šest. zahradni obrad zarizen velice obycejne, par zidlicek, zbytek stal. zive kvetiny na zidlickach privazane, bily koberec a na nem také zive kvety, ty same co na zidlickach a par okvetnich listku rozhazenych. slavobránu si vymysleli mi rodice, a ja ji chtěla jednoduchou - jenom myrta, bila organza, par ptacku (ty jsme měli i na dortu a jako jmenovky) a drevene srdce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme muset mit obrad asi venku, uvnitr v nase terminy maji plno. Bude to v cervnu. Deste se tolik nebojim, to vyresi destniky. Ale co slunicko, vitr, hmyz. Mam obavy, ze budu mzourat pri slunicku a fotky budou jako z desiveho komiksu:-)
Odpovědět
Obřad venku - Karlovy Vary. Před výzdobou.
Odpovědět
@ixka Mohla bych se zeptat na ten velkoobchod s deštníky? :-) Jelikož budeme mít obřad též venku, plánuji do detajlu hlavně děštivou variantu. :-)
Odpovědět
@ixka co jste měli za hudbu k obřadu, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela___ to už si bohužel nepamatuji a všechny "svatební" odkazy jsem již smazala. Ale byl to e-shop na dárkové předměty, velký deštník tam vyšel asi na 35kč. :-)
Odpovědět
Prosím také o zaslání odkazu, pokud se podaří najít. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@merethe slečna nám zahrála Hallelujah od Leonarda Cohena - je trošku "náboženská" ale měla přesně ten správný rytmus. Melodie zněla perfektně.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?