Tři k oltáři?

Profilova fotka
Už to tu někde bylo ale nějak to nemůžu najít :-), chtěla bych aby se mnou šel jak táta, tak i brácha :-) prostě jen tak, protože mi to přijde jako perfektní nápad a byla bych moc ráda....ale trochu toho praktického...jestli se vejdem...nemám objemnou sukni,nějak moc ale je splývavá, tak abych měla místo :-) a pak, trochu se obávám, oba jsou vyšší a já 163 cm :-D tak abych nebyla utopená, máte někdo foto ve třech? :-) děkuju
Odpovědět
Já šla s oběma rodiči a bylo to úplně v pohodě. Moji rodiče jsou menší (mamka s podpatky kolem 167, tatka 174 a ja s podpatky taky asi 174). A že bych zapadla? Každý kouká po nevěstě - to se fakt nemůže stát... Naopak mi to přišlo, že je fajn mít "oporu" na obou stranách. Bohužel z toho nemám ofiko fotky, tak aspon jednu z telefonu:
Odpovědět
Profilova fotka
@g_w_s Jéé moc děkuju, krásní jste :-). A to zapadnutí :-D nebylo myšleno dramaticky, spíš jen z toho hlediska, že táta s bráchou jsou vysocí...ne nějak extrémně ale přeci jen o dost ode mně...ale jak jste psala, každý kouká po nevěstě, takže asi zbytečné obavy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@g_w_s A to mít oporu, to se mi právě zalíbilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nekde nekdo psal o variante, ze treba do pulky "cesty" vedl bracha a tam predal tatovi... to vedeni z obou stran a jeste dvema chlapy - to bych se spis bala ze budu vypadat, jako kdybych jinak zdrhla :-D ne, to je jen sranda, myslim ze tady se meze nekladou, nakonec si to muzete zkusit predem, jak to bude vypadat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rolfickova jasny :-D zkusíme anebo ta varianta půl na půl, zajímavá, určitě nechci vypadat jako že bych zdrhla :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?