Točník - svatební obřad

Ahoj holky měl někdo obřad na Točníku? Můžete popsat jak to fungovalo? Byl uzavřený pro turisty? Popřípadě pokud ne jak to bylo zajištěné aby se Vám tam nepletli??? Co ozvučení atd.. :)
Odpovědět
Byli jsme s manželem v létě na svatbě přátel - na Točníku a oba z toho byli nešťastní :( hrad nebyl uzavřený, ale naštěstí bylo velké teplo, takže žádní turisti tam nebyli...zajistit, aby se k Vám nikdo nepřipletl byste si museli sami...a ozvučení?? Snoubenci byli jasně domluveni s matrikářkou na hudbě atd. a když přišli na obřad, matrikářka jim řekla, že to je jejich věc a měli si to zařídit sami! Oba z toho byli nešťastní..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my tam obrad meli.Hrad se neuzavre s tim se musi pocitat,ale mohli jsme si libovolne vybrat misto tak se da vybrat i odlehlejsi cast.Nebo kaple a tam uz budete jen Vy.Ale za nas to bylo v pohode lidi byli slusni....a uprimne ja si nikoho ani nevsimala:-)Hudbu si musite zajistit Vy.Ja na to mela brachu.Dodaji Vam akorat elektrinu.Jinak na matrice je pani moc fajn akorat pocitej ze organizacne to moc nedavala tak bych na to radeji nekoho mela.Jinak na hrade jsme se pak mohli fotit jak dlouho jsme chteli nikdo nas nevyhazoval ani nehonil coz vidim jako velke plus.
Odpovědět
@vca díky holky za komenty.... jsem z toho zklamaná :( je to strašně komplikovaný. Dnes jsem volala na matriku a s těmi termíny to není žádná sláva, mají jich jen pár kvůli akcím na hradě.. navíc jsem si uvědomila, že se nemůžu spoléhat, že bude hezky a že budeme moc být venku, protože do kaple by se můj invalidní tatínek prostě nedostal :( a teď kde obřad mít..je to hrozně těžký
Odpovědět
Profilova fotka
Z mé zkušenosti vím, že hrad není uzavřen a hudbu si musíte obstarat sama. Počasí může obřad na hradě zkomplikovat. Zkuste zámek Kozel. Je to sice o kousek dál, zato krásné prostředí a obřad může být venku i v kapli. Mockrát jsem tam točil, je tam krásná zahrada na focení i video. Z Berouna jste tam za 30 minut. Přeji krásný svatební den.
Odpovědět
@dvorakvideo děkuji za nápad :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo Nižborský zámek :)
Odpovědět
@ferinka ten se mi vůbec nelíbí
Odpovědět
Profilova fotka
Luxusně vypadá Zbiroh, krásné prostředí, fotila jsem obřad v kapli, v areálu byla i hostina, moc hezké... Na Točníku také, turisti byli v jiné části, takže u obřadu vůbec. Ale takto to je i na jiných hradech a zámcích, na Křivoklátu je i plno cyklistů a stánky, ale i tam to vůbec do obřadu nezasahuje. Pěkné jsou Libochovice, ale to je pro Vás asi jiným směrem. Pokud by jste chtěla s čímkoliv poradit, ráda poradím.... Ještě mě napadá Okoř, tam je uzavřeno pro svatbu na hodinu, takže bez turistů, ale je tam docela krkolomný přístup. S pozdravem Ivana Caltová, Fotostudio Paviva
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?