Svědkyně s dítětem

Profilova fotka
Ahoj holky, řeším teď takovej malej problém... Za svědkyni mi jde nejlepší kamarádka a ta má 2,5 letou holčičku, která jde s ostatníma malýma holkama za družičku... Jenže, nikdo jiný od ní tam asi nebude a ona je na maminku hrozně fixovaná.. A svědkyně se bojí, že když nebude s ní, tak bude dělat bordel atd.... Tak se chci zeptat, myslíte, že by bylo hodně blbý, kdyby stála u svědkyně, že by si jí sama hlídala při obřadu? Já fakt nevim...... Díky za názory ;)
Odpovědět
@martisv Já bych svědky posadila/ postavila jako do první řady k hostům a pak by tam mohla být s ní i ta holčička. Pak by to nevypadalo divně. Však nemusí svědci stát po celou dobu za Vámi, jsou potřeba až k podpisu.
Odpovědět
Profilova fotka
Během obřadu ať ji má klidně v náručí. Já, nebo snoubenec takhle budeme nejspíše držet syna. Prostě patří k nám, jako ta holčička k tvojí svědkyni. ;-)
Odpovědět
Já jsem jako družičku a družbu měla na svatbě manželovi bratrance a sestřenici (dvojčátka), byli už starší bylo jim 5, ale aby někde netropili hlouposti a pozorně dělali to co měli,zdrželi jsme je skoro celý obřad za ruku a stáli vedle nás, třeba na fotkách to vypadalo úžasně :-) Já jsem určitě pro to, aby si ji nechala u sebe, pokud je schopná již pochopit, že musí být potichu, tak je rozhodně lepší, že bude u mámy než někde s cizím s kým se bude bát.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky, mám jednodušší rozhodování :) Mně osobně by nevadilo, kdyby jí měla v náručí nebo stála vedle ní, aby ji nemusel hlídat někdo, koho nezná... Mamka svědkyně nejspíš nebude moct, takže není jak jinak to vymyslet :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli nechces mit moc revu a snahy o to z 1.rady utyct k mamince,bude jistejsi ,aby byla u mamy i tak se mozna stane ze bude zvatlat nebo tak neco,nicmene bych to neresila....hezka svatba preci nemusi byt dokonale ticha , deti jsou deti, sve a bezprostredni ,ne plechovi roboti.Tak maly dite patri k mame ,takze divny to neni.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně.. :) Navíc dětí tam bude víc a já je mám ráda, takže myslím, že to bude bez problémů :) Jen jsem nevěděla, jak by se na to mohl tvářit třeba oddávající nebo tak někdo.. :)
Odpovědět
Jé já si myslím, že blbý určitě ne. Je to malý dítko a proč by nemohlo stát s mamčou za ruku? Ba naopak myslím, že to bude i hezký :) a kdo ví, třeba se i přidá k ostatním dětem, otrká se a bude všechno fajn. Určitě si tímto nekazte svatbu, myslím, že jsou horší věci k řešení :)
Odpovědět
Moje svadkyne mela ty deti hned dve a mela je proste u sebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo? Tak supr, díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martisv Za svědkyni mi šla taky sestřenka a za družičku její malá a taky stála vedle nás. Ale je jí už 5 let a hrozně si to užívala, že stojí vedle nevěsty v první řadě. Mamka svědkyně stála hned za ní. Seředili nás tak dokonce přímo v obřadní síni. Takže neboj, bude to v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Bezva ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?