Svědek = fotograf?

Profilova fotka
Je možné, že by svědek fotil? Jde jen o malou tajnou svatbu ve 4. Nechce se nám ještě shánět fotograf. Může tedy svědek fotit nebo musí stát jak přikovanej? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Svědek má správně stát za ženichem a nevěstou, otázkou je, jestli daný úřad dovolí svědkovi "pobíhat" během obřadu :-) raději bych se zeptala. Asi bych doporučila nějakého fotografa sehnat, ono je to psychicky hodně náročné dělat 2 funkce najednou (jednou jsem kamarádce svatbu fotila a zároveň česala a byla jsem potom vyplivnutá jako nikdy :-).) V listopadu má navíc mnoho fotogafů volno a mnoho z nich nabízí zajímavé slevy (většinou tak 20%), stačí si projít Last-minute fotografa tady na fóru. Navíc fotky a prstýnky jsou to jediné fyzické, co po svatbě zbyde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amalaki Stát jako přikovaný nemusí, ale měl by být přítomný obřadu, takže otázka na oddávajícího, jak moc se mu bude zamlouvat svěděk, který pobíhá okolo. Někomu to vadit nebude, někomu může.
Odpovědět
Profilova fotka
@amalaki Pokud je to malá "neformální" svatba - 2 snoubenci, 2 svědci (někdy ještě tak děti snoubenců), tak jde domluvit ledaccos. Zažila jsem i to, že po obřadu je oddávající sám fotil, aby na fotkách byli všichni.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte malou svatbu a rozumného oddávajícího, myslím že to nikdo řešit nebude a všichni zúčastnění to s ohledem na rozsah svatby pochopí :-) Otázka co pak chceš mít na fotkách, Pokud jste jen 4 na obřadu a svědek odejde fotit, máš o čtvrtinu méně lidí na svatbě :-) Tak za mě taky z tohoto pohledu to chce rozmyslet co chceš mít na fotkách. Jinak si myslím že se kolikrát řeší extrémnější požadavky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?