Svědci bez partnera

Dobrý den všem, prosím o radu. S přítelem plánujeme maličkou svatbu. Termín připadá na klasický pracovní den. Na obřad chceme pozvat jen pár lidí a o víkendu udělat velkou sešlost, kde všem oznámíme, že jsme se vzali. Na obřad chceme pozvat moje rodiče, svědky a jednu mojí kamarádku jako fotografku. Přítel už rodiče nemá, jen dva bratry. Chtěl by, aby mu jeden z bratrů šel za svědka. Počítám, že bychom pozvali i druhého. Mě by za svědka šel asi strýc. Problém je, že bychom je chtěli pozvat bez partnerek. Vím, že to není příliš zdvořilé. Mám strach, že žena mého strýce to "vykecá" sestřenkám, které se mi pak "nacpou" na svatbu. Což už tady taky jednou bylo. A pak místo 6 lidí náš tam bude 15. :-| Tak mám strach, aby se to nerozjelo do šílených rozměrů. Co byste mi poradili? Jaký na to máte názor? Nechci svatbu jen se svědky, protože nechci naše ochudit o to, být na mé svatbě. Moc děkuji za radu.
Odpovědět
Taky mame malickou svatbu, ale svedky zveme i s partnery, neprijde mi to vhodne nechat je doma
Odpovědět
@elesse Mě právě taky ne. Ty tři lidi navíc vydržím. Musím naznačit, že to je jen pro opravdu zvané. Kdo přijde nad plán, musí čekat před restaurací než se najíme. :-D
Odpovědět
@eliwen Pozvat partnery je slušnost. Spíš jim to celý řekněte a vysvětlete, že je zvete, ale nesmí utéct žádné informace.
Odpovědět
mě by to u tak malé svatby neurazilo, kdyby mě manžel nechal doma... ;-)
Odpovědět
Děkuji moc za radu a za další pohled. Kdyby se to stalo u nás a byl někde můj partner pozvaný beze mě z těchto důvodů, tak mě to neurazí a pochopím to. Ale jsou lidé různí. Ještě jednou moc děkuji za další pohled. :-)
Odpovědět
Tak manžela zval za svědka jeho kamarad a to tak, že se přihnal v utery k nam domu, chlap musel ven a tam mu řekl o svědectvi na patek a nesměl mě to řict.Šel tedy jen chlap. Byla to jeho druha svatba, na prvni jsme byli oba dva :-D je to naš dobry kamarad.....takže asi tak...spiš nas zamrzelo, že nedokazal přijit a řict hele mame to tak a tak...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?