Kdo se vdává na Zámku Loučeň?

Profilova fotka
Kdopak se tam vdává příští rok? :)
Odpovědět
Já já já! :D :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride já právě taky :) a nemůžu najít nikoho kdo by tam měl taky svatbu :-D
Odpovědět
Já jsem teda našla jednu negativní recenzi, kde psali o nějakých nezvyklých obchodních praktikách na Loučni. Že je snad natáhli a že jim třeba slíbili dva číšníky zdarma a nakonec za ně údajně chtěli 12.000. Ale bylo to už v roce 2012 a tak jsem si říkala, že už desetkrát mohli změnit personál nebo cokoliv... No a jak ty jsi s nimi daleko? Už jsi s někým od nich jednala? Já si zatím vyměnila 2 maily s tou paní, co má na starosti svatby. Mám pocit, že trochu vázne komunikace. Tak doufám, že se trochu rozkomunikujou...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride Vždycky všude budou negativní recenze - jsou bohužel lidi, který nikdy s ničím nebudou spokojeni ;) Helej já jsem tam byla osobně. My tam máme teda pouze obřad a focení - hostinu už ne. Ale paní co řeší svatby byla úžasná! Ve svatbách jsem chvíli pracovala, takže dokážu posoudit, ale její přístup byl opravdu super! Máme domluvený termín a v podstatě tam ještě jednou dojedeme tak 1-2 měsíce před svatbou vyřídit matriku a zároveň za ní doladit detaily.... ale já jsem spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride
Odpovědět
Jasně, to je asi pravda. Možná to byla nějaká konkurence, kdo ví... My se tam chystáme co nejdřív, tak jsem zvědavá. Jinak díky za info zatím. :) A když jste tam poprvé byli osobně, už jste si stanovili přesný termín a platili jste nějaký poplatek? T.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride Termín máme potvrzený se zámkem, který ho nahlásí na matriku - potvrzení na matrice nejspíše až po novém roce.... Poplatek zatím nic :)
Odpovědět
Skvělý, díky moc za info. :) Já se hrozně těším, až se tam pojedeme podívat a taky se domluvíme. Doufám jen, že rok dopředu není moc, ale já myslím, že počasí stějně člověk neovlivní a navíc se to tak rychle plní, že bych potom nerada přišla s termínem zkrátka.. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zdravím :) jsem ráda, že jsem našla někoho kdo se vdává letos na zámku Loučeň :) Jaká Vám přijde komunikace nyní s paní. U nás mi přijde, že to trochu vázne. Nenašli jste nějaké recenze někde na webu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@terezbride Tak co? Platí to? :) nebo nakonec jinde?
Odpovědět
Profilova fotka
@lulan13 já tam teď byla na další schůzce a všechno v pořádku :) máme už potvrzenou i matriku a tak....
Odpovědět
Ted uz to taky bylo v pohode :)
Odpovědět
Článek se načítá
@fortuna_ Ahoj, nakonec jinde. :-) Na Loučni pro nás byly nevyhovující podmínky, takže jsme se rozhodli pro jiné míto. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride to je škoda - a s kým jste jednali?
Odpovědět
@fortuna_ s paní Bumbovou.. Ale prostě ty ceny za nájmy byly moc, našly jsme krásné místo, kde neplatíme žádný nájem a nemají s žádným naším požadavkem problém. Na Loučni byl problém všechno... zkrátka asi proto, že je to památka, což samozřejmě chápu. Tak ať se vám všechno v den D vydaří. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezbride my tam máme jen obřad :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Muzu se prosim zeptat,jak vam nakonec klapla svatba na Louceni? :-) jestli bylo vsechno v poradku? Popripade na co si dat pozor? :-) my bychom tam chteli svatbu-teda jen obrad za rok :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucaa91 pokud tam bude stejna osoba - nedoporučuji!!!! Nam to klaplo jen diky našemu vlastnímu koordinatorovi
Odpovědět
Jakto? Koordinatorka tam uplne selhala? Na internetu pisou,ze tam je koordinatorka,tak jsem ocekavala ze zorganizuje kdo kdy ma jit a kam,kdy si maji hoste sednout,stoupnout atd..muzu se jeste zeptat na jmeno pani kterou jste meli vy? Abych se kdyztak mohla zeptat,jestli nemaji nekoho jineho :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucaa91 je tam jen jedna a totálně selhala - koukni na můj profil
Odpovědět
My meli koodinatorku Roškotovou... Pozor na vyzdobu mostu, pokud to tam budete opravdu chtit mit a budete chtit ozdobeny most, tak se preptejte jak ten moct bude vypadat, aby jste zbytecne nevyhodili penize.. Fakt se radsi zeptejte na vsechno i na blbosti...
Odpovědět
Profilova fotka
@lulan13 ona je stejne zapomene :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@fortuna_ Ahoj, mohu se zeptat na jméno té paní koordinátorky, která to úplně nedávala? Děkuji :)
Odpovědět
My meli svatbu taky s matrikou z Loucne a pani tez decentne naznacila, ze organizace zamku Loucen by se urcite dala zlepsit...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?