Svatba v HK

Ahoj, poraďte mi prosím, kdo máte zkušenosti. Uvažuji o svatbě buď v Muzeu východních čech v Hradci Králové nebo v Kostele na Velkém náměstí. Termín máme předběžný 12.9.2015.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Fotili jsme v kostele na náměstí vedle Adalbertina. Je na svatbu krásný, prostorný i s dostatkem světla. Ještě jsme fotitli v Hudební síni (kousek od náměstí). To je zřejmě odsvěcený kostel, pořádají se tam koncerty. Nicméně co se místa týče, raději bych volila kostel. V Muzeu jsme nefotili, to nemůžu poradit. Šťastný výběr :-) Petra L.
Odpovědět
Co jsem slyšela, je hrozný problém se v muzeu nechat oddat - zkušenosti jedné nevěsty odtud. Architektonicky je to zajímavé místo, ale má své ALE. Katedrála sv. Ducha je také dobrá volba, krásný interiér i exteriér. Obřadní místo je i "U Špuláků" - a chválí si. Já sama jsem byla na venkovní svatbě, která se konala v Jiráskových sadech a mělo ti moc pěknou atmosféru a teď jsou i velmi pěkné Šimkovy sady...
Odpovědět
Profilova fotka
@miri2 @jirikovasarka My jsme se brali v září 2014 právě v Muzeu v HK a žádný problém s oddáním rozhodně nebyl. Všechno naprosto bez problémů, vše perfektně připravené. My jsme se sice vevnitř nefotili, ale tu možnost jsme měli - celé muzeum jsme měli sami pro sebe na 3 hodiny (což jsme ale nevyužili). I když je to dražší záležitost, stálo to za to! Ten obřad je tam prostě nádherný! Můžeš se mrknou do mého alba;-)
Odpovědět
@meeshi Koukala jsem už dřív, ale někde jsem tu od jedné nevěsty četla příspěvek, že byl problém si domluvit datum - myslím, že termín jen jeden den v měsíci?? Aspoň si mne vyvedla u omylu. Muzeum znám, má zvláštní atmosféru, jako by ho Gočár a spol. opustili včera ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirikovasarka Určitě to není pouze 1 den v měsíci - nebo aspoň do září 2014 nebyl:-) My jsme všechno rezervovali hodně dopředu, takže muzeum jsem měla zajištěné v listopadu 2013, ale vím, že termínů tam byla spousta:-)
Odpovědět
Tyjo, ale stejně rok skoro rok dopředu...ale fotky máte z muzea perfekt!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?