Svatba s černochem

Profilova fotka
Holky poprosím o radu. Přítel je černoch původem z Ghany. Jak nejlépe zajistit svatbu tak, aby bylo nejméně papírování, dokumentů, ověřování a podobně a kde případně dokumanty můžeme zajistit a získat. Je lepší se vzít v Ghaně nebo u nás? Co je potřeba za dokumenty ke svatbě zde a jaké jsou potřeba pro svatbu v Ghaně. Poradí prosím někdo? Máte už některá zkušenosti? Nemůže nám nějak dělat problém když budeme čekat miminko při předkládání dokumentů? Předem děkuji
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že budoucí manžel není z EU tak bych doporučovala zavolat na příslušnou matriku a poradit se. Je možné, že pokud neumí a nerozumí česky, že budou požadovat při obřadu tlumočníka. Taky je otázka jak je to s vízy apod....Mohu se zeptat - neberte to prosím nijak zle, spíš je to má zvědavost - nedělají rodiče problém s výběrem zetě?
Odpovědět
Doporučuji se obrátit na MVČR odbor azylové a migrační politiky. Tam by měli vědět vše o jeho legalizaci pobytu apod. Důležitým předpokladem je ale platné vízum. Přeji mnoho zdaru a pevné nervy (je to tvrdá úředničina). Přeji hezký den, zejména ten svatební. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj chtěla bych se zeptat i když vidím že ten to dotas už je starší, ale chtěla bych se zeptat jak jste tu svatbu vyřešili. Mám stejný problém ale přítel chce svatbu v Ghaně a já nikde nemohu najít co vše k tomu je potřeba. Děkuji za odpověd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?