Svatba pouze se svedky

Zdravim, potrebuju poradit. S pritelem jsme se rozhodli pro svatbu pouze se svedky.Duvod: vztahy nasich rodin jsou zvlastni, pritelova rodina se pouze tvari pro sirokou verejmost jako milujici rodina, a ma : mamka zdr. spatne, nabicka take , ze sourozencu si rozumim pouze se sestrou, vzdalene tety strejdy nejak je nemam potrebu mit na nasem dni. Ostatni sourozenci vas berou jen podle penez a co jim predlozite - hrajou si na nobl zivot, a nejsou ochotni pomoc babicce a mamce v malickostech. Tak bude svatba ve 4, ale kde? Okoli Opava, Hlucin a Ostrava. Libi se mi zamek Raduň, ale neni to blbe na takovem miste pouze ve 4? Budu mit saty klasiku, urcite chceme pekne fotky, jako vzpominku, pak obed se svedky, pokec a konec .. Mit saty i na obede? Opet mi to prijde ze bude personal jen kroutit hlavou co delame za blbosti .. ale my ji tak opravdu chceme . Je tu nrkdo kdo mel svatbu jak nezne s 30lidmi ale pouze se to zkrati o nejake tradice a poctu lidi ?
Odpovědět
Mě naopak přijde mít svatbu ve 4 na zámku ještě romantičtější, než kdyby tam byla kupa lidí :) a fotky ze zámeckých zahrad jsou vždy překrásné :) v restauraci si můžete kdyžtak zarezervovat nějaký malý salonek, kdybyste se měla cítit ve svatebních šatech mezi ostatními lidmi divně, ale taky bych je nesundavala, chtěla bych si je pořádně užít :) nás v září taky čeká svatba ve čtyřech a kdybysme si to mohli dovolit (ja studentka a on čerstvě zaměstnaný), tak bych také o nějakém netradičním místě a šatech z půjčovny přemýšlela, ale máme štěstí, že Nuselská radnice vypadá uvnitř fakt skvěle, takže to snad nakonec i na fotkách bude vypadat trochu romanticky, i když je to úřad :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba ve 4... Tiše závidím :) určitě mi přijde romantičtější svatba na zámku ve svatebních šatech ve čtyřech lidech než s davem lidí :) nás bude taky jen pár :)
Odpovědět
Dekuji za Vase nazory docela me to nakoplo ..👍😍
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?