Svatba na 10.00 hod.

Profilova fotka
Ahojky holky, myslíte, že svatba na 10 je moc brzo? Jiný volný termín nebyl a navíc svatbu budeme mít tak 40 minut cesty z domu. Když jsem si to spočítala tak zpět na hostinu bychom byli 12:30-13:00 hod., což si myslím, že je úplně ideální. Kadeřnice přijede na 6:00 hod. Měla některá taky svatbu už na 10? Díky za odpovědi.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@verca05 My máme svatbu v 10.00hod a to pojedu na místo obřadu asi 45min. :)
Odpovědět
Na mě by to bylo fakt extrémně brzo, ale záleží na vás. Taky aby k vám hosté vůbec stihli ráno dojet, myslím ti, co jsou zdaleka, aby nevyjizdeli třeba ve čtyři ráno.
Odpovědět
@verca05 Pokud si myslíš, že se stihneš včas připravit, tak ještě popřemýšlej, jestli stihnou dojet včas i hosti a stihne se třeba zdobení aut, předávání kytice a třeba děkování rodičů. Ono je těch činností před odjezdem na obřad dost . Třeba si sedni a sepiš si časový harmonogram toho, co vše bude třeba a raději dej i nějaké časové rezervy, třeba na zdobení aut dej min. půl hodiny a to jen pokud to bude dobře někým organizované. Vůbec někomu přiděl úkoly: vítaní hostů, zdobení aut, odjezd...., ty budeš mít co dělat sama se sebou.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně to jsem taky řešila... chtěla jsem to kolem 11-12, ale to by nám oběd vyšel skoro na 14:00 a to už mi přijde moc, nechtěla jsem aby hosté měli hlad, to pak na náladě nikomu nepřidá :) ...ale 10 mi přišlo zase moc brzo, právě kvůli tomu zdobení aut, uvítání hostů, přejezdu, hromadnému přesunu, organizaci atd atd... taže jsme to dali na 14:00, lidé přijedou po obědě s plnými bříšky :) aorát teda asi budeme muset vynechat hostinu... nejspíš uděláme jen slavnostní polévku :D kávu a dort.... a bude následovat raut :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na 10:30, na místo to je sice kousek, ale po obřadu je společné focení, všichni se jdou projít po zoo/vlastní program (my mezitím novomanželské focení), poté 12:30 oběd, takže podle mě ideální.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme letos v červnu byli na svatbě kamarádům,co měli obřad v 10h a na můj vkus je to hodně brzo,ten den je pak hodně dlouhý,ale je to každého věc,my měli obřad odpoledne a všem to vyhovovalo :-) jaké si to uděláš,takové to bude
Odpovědět
já jsem taky za odpoledne :)
Odpovědět
My měli obřad v 10:00 a taky jen proto, že to byl jediný volný termín. Nakonec jsme za to ale byli rádi. Ráno jsme byli tak jako tak brzy vzhůru, protože jsme nemohli dospat, takže se vstáváním problém nebyl. Museli jsme všechno naplánovat a poprosit rodiče a sourozence o pomoc s různými věcmi, aby všechno klaplo načas. Několik hostů, kteří to měli daleko, přespávalo u mých rodičů, Na obřad jsme jeli cca 30 minut, po obřadu focení a hostina byla ve 13:00. Bylo to ideální. No a jak tu někdo píše, že ten den pak bude dlouhý - náš nebyl, utekl jako voda. Celkově ten čas od rána, přes přípravy, obřad, focení a hostinu hrozně rychle utekl. Po hostině jsme se přesunuli na zahradu mých rodičů, kde se pokračovalo se slavením v méně formálním stylu a všichni se bavili dlouho do noci. Poslední odcházeli spát po třetí hodině. Já jsem se třeba bála, aby to nebylo hlavně dopoledne chaotické, takže jsme se snažili všechno fakt naplánovat a rozdat úkoly, všechny lidi předem informovat, co se kdy a jak bude dít. Nakonec nám spousta lidí říkala, jaká to byla pohodová svatba :) Takže za mě - v deset hodin je ideál :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Právě, že nikoho z daleka nemám..:) Všichni jsme z jedno města...;)
Odpovědět
@verca05 Určitě to půjde, ale budeš mít fofr a brzké vstávání. Já měla obřad ve 2 (pět minut od hotelu) a kadeřnice a vizážistka v jednom přijela v 8, abychom to všechno v poklidu stihli (včetně líčení a česání maminky, svědkyně apod.). Ale měli jsme to hezky v poklidu, nikam jsme nespěchali, vtipkovali jsme a měli i přestávky na jídlo a pití. Já bych to takhle brzy ráno určitě nechtěla i proto, že ten den je pak strašně dlouhý, ale pokud ti to nevadí, tak to určitě půjde a stihnete to. Dřív se dělaly obřady v 10 běžně. Spíš záleží, co všechno máš ten den v plánu - zda přijde kadeřnice domů nebo budeš muset někam dojet, zda se budou s tebou česat a líčit i jiné lidi od té samé osoby apod.
Odpovědět
@verca05 my měli obřad od 10.30 a byl asi 5 min autem od místa odkud jsme vyjížděli a pak ještě tak 5-10 min na vyjítí kopce ke kapli. Vše se stíhalo vpohodě :) Vizážistka a kadeřnice v jedné osobě přijela chvilinku před šestou, vstávali se mnou všichni (mamča, táta, ženich, svědkyně), hosté k nám přijížděli na 9.00, mezitím se připravilo pro hosty občerstvení (někteří jeli 80 km - prý vyjížděli něco před 8), pak pánové nazdobili auta. Od domu jsme vyjížděli před 10.15. A myslím, to bylo skvělý rozhodnutí mít svatbu v dopoledních hodinách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Říkam si, že jak se znám, tak stejně budu vstávat i tak brzo, protože nebudu spát. Kadeřnice říkala, že přijedou na 6 ráno, což je v pohodě a přijedou rovnou dvě kadeřnice, protože se bude česat ještě i maminka, babička a ségra jako svědkyně. S kadeřnicí přijede i kosmetička rovnou, takže nebudu muset ani nikam jezdit. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@verca05 My meli obrad v 11.30,vstavala jsem v 5hodin,a casove bylo vse tak akorat. Takze budes muset vstavat asi hodne brzo. Ale aspon budete mit vic casu na foceni...my meli na foceni jen pul hodiny,protoze se honem spechalo na obed,pak na grilovacku...takze ja bych ten obrad v 10 hodin brala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?