Svatba jen se svědky, měli jste někdo?

Ahoj holky, chteli by jsme s přítelem svatbu jen ve 4 se svědky. Měli jste někdo taky? Zajímalo by mě, jak jste si to uzili, jak jste to řekli rodině, jestli jste po obřadu někam šli se svědky na oběd atd atd .:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja mela jsou prvni svatbu tajnou, jen se svedkama a bylo to moc fajn, uzili jsme si to. Sli jsme na obed a pak kdyz jsme si odpocinuli a zklidnily se nervy, tak jsme sli do viru velkomesta a poradne to oslavili. Rodine jsme to rekli asi az po 3 mesicich, ale rovnou jsme jim oznamovali moje tehotenstvi, takze to proslo ;-)
Odpovědět
My bychom chtěli s přítelem taky svatbu jen se svědky, po obřadu si zajít na oběd a rodině to sdělit formou svatebního oznámení. Jen s rozdílem, že už by tam bylo naše společné příjmení a vzali se dne.. Mám obavu, že někteří z rodiny to nepochopí, ale pořád zastávám názor, že je to věc jen nás dvou. A dodatečně bychom chtěli uspořádat neformální "posvatební" párty pro nejbližší rodinu. Vše v klidu a bez nervů :-)
Odpovědět
Ahoj, nás to čeká teď v březnu, svatba jen se svědky. Už se na to moc teším. Rodina to ví a vůbec jim to nevadí, respektují naše rozhodnutí. Po obřadu jdeme jenom na oběd. Jelikož jsou děti večer nikam nevyrážíme :-)
Odpovědět
Já jsem chtěla tajnou svatbu, ale přítel je proti. Škoda, ušetřila bych si nervy..
Odpovědět
Profilova fotka
S přítelem bychom chtěli oba svatbu jen se svědky, maximálně s rodiči. Ale z mé strany je spousta příbuzných, kteří se už vyjadřují, jakože "kdy nás teda zvete na svatbu"? Přitom jsme v širší rodině ani neoznámili zasnoubeni... (právě kvůli všetečným dotazům) Jsme oba spíše introvertní a velká svatba nás trochu děsí, nehledě na finance, že... :-(
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu pouze se svědky :-) Rodina s tím nemá nejmenší problém, pouze kolegové jsou lehce zklamaní, že nebude velká svatba, ale to mě nijak netrápí.
Odpovědět
@herminavons Na příbuzné nehleďte. Ty se chtějí jen zdarma najíst a napít, aby vás pak mohli po svatbě pomluvit. Máme taky takové příbuzné a spíš mi to připadá jako citové vydírání z jejich strany, abyste se styděli, kdybyste je náhodou na svatbu nepozvali.
Odpovědět
Profilova fotka
@lidunka007 Jj, svatá pravda to citové vydírání. A taky nesnáším hlášky typu, "když jsi byla na nějaké svatbě, tak jim to musíš oplatit". To bych musela pozvat tak 200 lidí. Někdy mi připadá, že okolí to řeší a hrotí víc než já...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?