Svatba 25.7.2015, kdo má stejný termín ? :)

Ahoj holky, tak jak jste na to s přípravama? :)
Odpovědět
1
2
Ahojky Luci :-) Se snoubencem jsme se rozhodli pro stejné datum :-) Napadlo nás,protože máme 24. výročí :-) Jak napadlo vás? a jakpak jsi daleko s přípravama? :-)
Odpovědět
Popravdě u nás to význam nemá, přítel bude mít celozavodní dovolenou a jinou nedostane, takže to je jediná možnost :-D Jinak přípravy.. já bych řekla, že skoro vše mam, nebo alespoň rozjednané. Jen si lámu hlavu nad tím, jak je to s hudbou na matrice - jestli si máme něco přinést a jak dlouhé a nebo něco pustí sami? A výzdobu a fotografku nemam. Jak vy jste na tom? :)
Odpovědět
A do jaké barvy budete mít svatbu ? :-)
Odpovědět
@lluckaa15 tak to bude dovča se vším všudy :-D... Já mám taky tak nějak všechno v řešení,jen ty nejdůležitější věci jsou vyřešený:-) U nás třeba na matrice mají varhany,takže si můžeme vybrat co chceme zahrát :-)...Fotografa se snaž najít co nejdřív,většina jich je už zabraná. U nás byl fotograf snad zamluvenej dřív než jsme vůbec vyřešili místo celé akce :-)... Vymyslela jsem si barvu mint green,takže mám s tím celkem práci :-/ Jakoupak máte barvičku vy? :-)
Odpovědět
To se nedivím, moc se taková barva nevidí :) My budem mít červeno bílo stříbrnou :) Mam ráda třpytivé věci :D Ségra má taneční skupinu, tak prej nějaký fotografy zná, tak na ní spoléhám :) A kolik budete mít lidí?
Odpovědět
ahojky Luci,promiň,že píšu tak pozdě ale jak nejsem označená,tak nevím,že mi píšeš :-| Taky pěkná barevná kombinace :-) já jsem spíš na ty pastelky no :-) Toho fotografa si vážně zařiď co nejdřív :-) budeme mít kolem 120 lidí :-D Kolik vy?
Odpovědět
@lluckaa15
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také bychom rádi tento termín, je to zaroveň naše 4. výročí. Holky mám na vás dotaz. Šly jste na jistotu a tím kde chcete obřad mít a místo jste si prostě zamluvily a pak až třeba řešily další věci jako byla schůzka na daném místě- co se týče hostiny. A nebo nejdříve chodíte na výzkumy nechávate si udělat předběžné cenové kalkulace? Já se zase bojím, že by nám to místo někdo vyfoukl😄
Odpovědět
Ahoj holky, taky máme stejné datum. Budeme se brát po 9 letech a termín zamluvil partner (kdysi mu jedna numeroložka řekla, že bychom se měli vzít po mých narozeninách a před jeho narozeninami, a toje jen 8 dní, takže termín byl jasný). Nejdřív partner zjistil, zda nás má kdo odddat a pak místo, obřad atd. Máme jen ty nejdůležitější věci, s výzdobou jsem ještě nezačala, oznámení máme jen představu, myslím, že je ještě času dost.
Odpovědět
@zuzuka88 My budeme mít cca 50-60 lidí a jakej máte rozpočet,při takovém počtu ?=-O
Odpovědět
@nikinal My si napřed brali termín, ten jsme měli jasnej, kvůli přitelovo celozávodce,jinou dovču nedostane.. ale někdo se řídí podle toho, jakou chtěj restauraci a termín je jim fuk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lluckaa15 Pravděpodobně budeme mít stejný počet tak by mne to také zajímalo. A budete mít i oběd nebo jen raut?
Odpovědět
Článek se načítá
@nikinal ze začátku jsme se samozřejmě bavili kde by se nám obřad líbil a kde ne,nikdy jsme ani jeden nechtěli obřad v "obýváku" ( na radnici) a nakonec ho budeme mít tam.Bude to pro nás jednodušší :-) už jen skrz ten počet lidí a starosti ;-) Místa konání akcí byly první co jsme řešili,od toho jsme se odpíchli :-)
Odpovědět
@evabeda Ahojky taky jsme přemýšlela,že bych to řešila podle numerologie ale nakonec nám to právě určilo výročí :-)..Budeš si dělat oznámení sama? :-)
Odpovědět
@lluckaa15 Tím,že budeme mít oslavu u nás kulturáku tak trošku ušetříme..doufáme,že se vlezeme do těch 80 tisíc no :-D
Odpovědět
@nikinal @zuzuka88 No my taky počítáme 80 tisíc, ale jako se všim, ne jen hostina :)
Odpovědět
@nikinal a chtěli jsme jen raut, ale nakonec bude jednodušší vzít to teplé jídlo z rautu a dát ho jako oběd..Jen nebude asi předkrm..Ještě nevím..Ale nechci za to dávát bůhví kolik :-/ Máme obřad až v půl třetí, tak bude něco mezi večeří a obědem a ušetříme jedno jídlo :D
Odpovědět
Ahojte, taky máme termín svatby 25.7.2015 :)
Odpovědět
@zuzuka88 ono to bylo přes tu numerolozku takové nenásilné, zminila s mu o tom, když si před rokem od ni nechaval dělat tetování:-) oznámení nám navrhuje kamarádka, ale ještě nám ho neukázala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, prosím rozsekněte to:D nějak si s tím nevím rady:D Mám dilema. Matrikářka je nemocná a její zástup mi nemůže říct, zda by nám dali výjimečný termín či nás vůbec oddali jinde neź ja úřadě. Jenže se bojím, že nám mezitím někdo vyfoukne místo kde bychom vše rádi měli. Myslíte, že si mám prostě zamluvit místo a matriku řešit až pak a prostě doufat, že to nebude problém?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme:) 25 je naše šťastné číslo a chtěli jsme v létě takže 25.7.2015 vyhrálo :)
Odpovědět
@lluckaa15 jj to my taky se vším všudy. Hostinu máme jen pro blízký okruh a zbytek dorazí právě až na 5 na ten kulturák :-)
Odpovědět
@nikinal já bych si ten termín asi zamluvila. Ta matrikářka je dlouhodobě nemocná?
Odpovědět
Holky mám taky dilema. Mám zamluveného fotografa a psala jsem mu,že chceme fotky jen obřadní,skupinky a pak portréty. On si za to řekl 5 tisíc,což se nám zdá moc :-/ Naštěstí je to známý,takže bysme to mohli nějak snížit,ale nevím jak mu to říct,že se mi to zdá moc :-(
Odpovědět
@zuzuka88 Mně se to nezná až tak moc. Naše fotografka bude stát taky 5 a měla by být celý den, ale před tím jsem měla nacenění od 4 dalších fotografů a ti za to co píšeš, chtěli 7 - 9 tisíc. takže těch 5 je asi ještě únosný a jestli to jde ještě snížit, tak je to super.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzuka88 5000 je krásná cena;) já bych chtěla focení od rána a to se pohybuje 9000 a klidně i výš:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzuka88 Jj dneska mi řekli, že mám zavolat až 23.3. Tak jsem psala email na místo kde to chceme mít a zamluvila to
Odpovědět
Profilova fotka
Ale bohužel na jiné datum než jsem chtěla;( protože by to musel být výjimečný termín a riskovat to, že mi pak řekne , že to nelze se mi nechce
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky taky jsme si vybrali toto datum.Protože je léto a mělo by být teplo a hned 2 dny po obřady letíme na svatební cestu.Já mám taky vše rozjednané místo už jsem taky zarezervovala ale ted se rozhodujem ještě na jednom míste takže zhruba za 14 dní to jedem o mrknout.Špatně se to zařizuje když bydlíme mimo ČR.Teď defakto budeme mít na to celé vyřešení a zarezervování týden.Co se týče manikérky, vizážistky.Tak tu řeším přes net přes fb.Ještě že něco takového existuje a s kadeřnicí se domluvím taky až zhruba za 14 dní.Jinak od mé babičky jsem se dozvěděla že 25.7. se kdysi vdávala ona s dědou.Už jsou spolu 51 let.Tak že mě se to bude dobře pamatovat.jelikož chceme malou svatbu tak moc toho nazařizování není a barvu ani neřeším.Ozdobu na auta mít taky nebudem.Raději si to pak vyhutnáme na dovolené.Myslíte že to můžu stihnout do týdne vše zařídit??
Odpovědět
@evabeda @nikinal Kamarádce,co měla svatbu loni a platila přes 10 za celý den,tak jí to přijde právě taky moc :-| Vím,že fotograf je jedna z nejdůležitějších osob na svatbě, aspoň teda podle mě :-), tak by se na něm nemělo šetřit..uvidíme no..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?