Svatba 2017 hotel MYslivna Brno

Profilova fotka
kdo si vybral stejné místo na svatbu jako my? pojde společně plánovat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme chtěli Myslivnu, ale vybrali jsem si její sestru Fontánu :) majitel stejný, domluva stejná...myslím, že by to super bylo tam i tam
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaks dobrá volba je tam krásné prostředí a spoustu místa na odpolední posezení, budete tam určitě spokojená ;o) my tam taky moc rádi jezdíme a s paní provozní se na všem dá dobře domluvit ;o)
Odpovědět
Já mám Myslivnu rezervovanou na 2. září, ale ještě zvažujeme Žebětínský dvůr. Rozhodout se máme do konce února, tak nevím, líbí se nám obě místa :-)
Odpovědět
Byla jsem na svatbě na Myslivně a znám z několika akcí Žebětínský dvůr. Já hlasuju jednoznačně za Myslivnu, služby jsou srovnatelné, ale prostředí se mi více líbí na Myslivně.
Odpovědět
Profilova fotka
@mischelk mě se tedy víc líbí Myslivna kvuli mistu kde je, je tam krasy vyhed na Brno a na Zebetinskem dvore muze byt i nekolik svateb dohromady, coz mi prijde blbe. Myslivna vede :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snehurka86 A na myslivne ne? Mozna ne vic svateb, ale my jsme se tam byli podivat a dostali bychom jen kousek terasy a na zbytku by sedeli normalne lide, co do restaurace prijdou, stejne tak budou v restauraci. Takze soukromi tam take neni. Potom je prece jedno, jestli je vedle vas dalsi svatba nebo hoste, porad jsou to cizi lide, co tam jsou. To se nam teda vubec nelibilo. Navic jsme chteli svatbu venku a pani na Myslivne nam odmitla dat svatbu na terasu, takze bych nerekla, ze se s nimi da na vsem domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde nám pán ukazoval prostory pro svatbu: sal kde bude hostina, vedle bar, kulecnik a terasa ze ten cely prostor bude jen pro nás, a od restaurace budem oddelení, takže o nicem nebudem vedet. nám pan Dřínovksý říkal že si venkovní prostor muzem vyzdoit jak chceme a že svatba venku není probléím, tak teda nevím.
Odpovědět
Nam rekli, ze nam nechaji kousek terasy, takze na zbytku budou hosti z restaurace, ale nazdobit si to tam muzeme jak chceme :) rozhodli jsme se tedy pro myslivnu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@snehurka86 My mluvili s pani... Ta nas za kazdu cenu chtela strcit do toho salonku a venek nam nedovolila. Tak mozna ma kazdy jiny pristup. Ale z terasy vam daji kousek a na zbytku budou cizi lide. Jinak se nam tam libilo a moc nam tam chutnalo, tak verim, ze si tam svatbu uzijete, at je to jak chce! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?