Suchá i mokrá varianta obřadu

Profilova fotka
Ahoj, zdravím všechny, co jste měly/budete mít obřad venku. Zajímalo by mě, jestli jste měly v záloze i suchou variantu pro případ, že bude pršet, nebo jste prostě spoléhaly na štěstí a deštníky? Pokud bude dlouho pršet (24. června je to celkem pravděpodobné), louka bude rozmáčená, to pak asi nebude moc fajn, že. Na druhou stranu, obřad pod nějakým party stanem nechci, to půjdu radši na radnici... Nějaké nápady a připomínky? Díky všem ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem Ano, měli. Rozhodně bych se nespoléhala na počasí teda. Měli jsme pronajatý kulturák a z něho jsme si brali stoly, židle, nádobí atd. k nám na statek, kde se všechno za extraslunce odehrálo (obřad i veselice). A v případě deště by byla hostina tam v tom kulturním domě...což jsem teda nekvitovala s nadšením, protože i když nově zrekonstruovaný, pořád kulturák :-D
Odpovědět
Také jsme měli připravené obě varianty - v hezkém počasí na zřícenině hradu, v ošklivém na úřadě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja vybirala misto tak, aby tam byly obe varianty.. nikdy nevis.. sucha varianta nemusi byt tak pekna, ale nesmi te vylozene odpuzovat :-)My par takovych mist videli..venku supr, vevnitr hruza.. tak jsem rekla, ze to v zadnym pripade riskovat nebudu.. v den D bych to asi neresila, ale kdyz je cas neco hledat, tak je lepsi jit dal.. Zalezi, co maj jeste za prostory.. pokud by byla moznost mit tam jen stan a to se ti nelibi, tak bych jeste pohledala.. My ted mame suchou variantu takovou, ze neni idealni, ale s peknou dekoraci si to predstavit umim.. Je to mistnost bez niceho v neutralnich barvach, takze prostoru pro zlepseni je dost :-)
Odpovědět
@emendem Já se snažím mít na všechno možné plán B. A co se týče obřadu, tam je to úplně nejdůležitější. :) Počasí fakt nenaplánuješ, takže pokud se nechceš pár dní před svatbou strachovat, jak to dopadne, doporučuju sehnat si i "suchou" variantu. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?